Payment processing

Eenvoudig gesteld, behandelt het betaalproces de transacties tussen een handelaar en een klant. Het voert de betaling uit door betaalinformatie, zoals kredietkaartgegevens van de klant, naar de door de handelaar gekozen bankrekening te sturen. 


Laten we, om te begrijpen hoe het betaalproces in zijn werk gaat, eens kijken naar de verschillende partijen en hun rol in dit proces.

Meer weten ›

Betaalmethoden

Kredietkaarten, debetkaarten, bankoverschrijvingen, mobiele wallets en nog veel meer – wanneer je een online winkel opstart, is het essentieel voor jouw bedrijf dat je weet welke betaalmethoden je wil aanbieden. Niet alleen omdat je een breed aanbod aan betaalmethoden wil aanbieden, maar ook omdat je met bepaalde methoden jouw omzet kan optimaliseren. 


Ontdek meer over de verschillen tussen de betaalmethoden en welke het meest geschikt zijn voor jouw e-commercebedrijf.
Meer weten ›

Platformextensies – shopping cart plug-ins

Als je een van de populaire winkelplatformen gebruikt, zoals Magento, Shopify of Presta Shop, kan je betalingen accepteren via onze plug-and-play-extensies. Al onze plug-ins voldoen aan de eisen van PSD2 om een veilige betaalervaring te verzekeren. 


Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze plug-ins uit, zo kan je je focussen op jouw bedrijf!
Meer weten ›

Conversie

Goed presteren is essentieel bij betalen: kleine details kunnen een grote invloed hebben op jouw conversie en inkomsten. Aangezien alle bedrijven verschillend zijn, is het cruciaal om naar jouw eigen data te kijken om kansen te identificeren. 


Groei verder en maak kennis met onze business intelligence-tool en tips zodat je jouw betaalinstellingen kan optimaliseren.


Meer weten ›

PSD2 – Veilig betalen

PSD2, de Second Payment Services Directive, is in 2018 van kracht geworden en is bedoeld om te zorgen voor consumentenbescherming bij alle betaalmogelijkheden en een meer open, competitief betaallandschap te bevorderen. 


Dit moet je weten over PSD2 en sterke authenticatie van de consument (SCA) ...
Meer weten ›

De éénvoudige gids voor online betalingen

Deze gids is speciaal ontworpen voor merchants die meer inzicht willen krijgen in het volledige betalingsecosysteem.

DOWLOAD DE GIDS ›

WAAROM WORLDLINE?

PSD2 OVEREENSTEMMEND

Wij regelen de overeenstemming met PSD2 voor jouw zodat jij je op het strategisch management van jouw bedrijf kan richten. 

TOEGANG TOT BETALINGSEXPERTS

Profiteer van de voordelen van een persoonlijk contact met experts die jouw bedrijf kennen. Je persoonlijke gids helpt je om kansen aan te grijpen en jouw bedrijf te laten groeien. 

LOCALE ONDERSTEUNING

Onze experts zijn wereldwijd gevestigd en staan klaar telkens je hulp nodig hebt. 

ONGEËVENAARDE FRAUDEBESCHERMING

Omdat wij inzicht hebben in fraudedata van bedrijven maken onze algoritmes betere en snellere beslissingen en verlagen zo frauduleuze activiteiten. 

ULTIEME STABILITEIT

Ongeëvenaarde bedrijfszekerheid en miljarden verwerkingen van transacties per jaar. 

FLEXIBELE EN VEILIGE INTEGRATIE

Beveiligde plug-ins, in-app betaalmodules en API-gebaseerde op maat gemaakte oplossingen. Met andere woorden, tal van voordelen voor ontwikkelaars. 
 

NEEM CONTACT OP MET EEN BETALINGSEXPERT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  
 •  
 •  
 • *
 •  
   
 • This contact form collects your personal data so we can respond to your question(s). By clicking on the 'I agree' button below, you agree that your personal data will be used for this purpose. In our Privacy Policy you can read about how we protect and manage your submitted personal data.


   

  Bent u al klant en heeft u hulp nodig?

  Ons ondersteuningsteam helpt u graag verder bij het configureren van de Worldline oplossing.

  Support site ›

  Het beheren van dagelijkse betalingstaken is nu eenvoudiger dan ooit met onze nieuwe en intuïtieve Merchant Portal.

  Ontdek de Merchant Portal ›