Welke sector bent u actief?

Momenteel zijn we deze pagina aan het ontwikkelen. Staat u sector er nog niet tussen neem gerust contact op voor persoonljk advies. Wij vertellen u graag meer over de oplossingen die wij bieden in uw branche.

Onderwijs

Elke student, lokaal of internationaal, kent zijn eigen betaalvoorkeuren.  

EV-charging

Voor gebruikers is het allemaal zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als transactieverwerker heeft Worldline samen met partners in het betalingsverkeer er ook voor gezorgd dat alles veilig en snel kan verlopen. 

Nieuws

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder

Gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Veel bedrijven worden in deze tijden uitgedaagd om hun verdienmodel te herzien. Kledingwinkels en juweliers bezoeken consumenten aan huis met een passend aanbod, of werken met reserveringen in de winkel om coronadrukte te voorkomen.
Lees verder

Hoe werken cybercriminelen?

Naast het toenemende aantal gevallen van hulpvraagoplichting onder consumenten zijn ook steeds meer bedrijven slachtoffer. Om u te infomeren heeft de Betaalvereniging de meest voorkomende MKB fraudegevallen voor u op een rij gezet. 
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht