Aanvraagproces PaySquare

Acceptatie van betaalkaarten via PaySquare kunt u eenvoudig online aanvragen. Hieronder leest u hoe het aanvraag proces precies in zijn werk gaat.

1. Vul eerst de gevraagde gegevens in en klik op ‘verstuur’.

2. PaySquare neemt contact met u op en stemt het tarief met u af.

3. Hierna ontvangt u per e-mail de aansluitovereenkomst voor kaartacceptatie met het verzoek om deze verder in te vullen, te ondertekenen, te voorzien van de gevraagde bijlagen en aan ons terug te sturen, bij voorkeur per e-mail.

4. PaySquare toetst uw aanvraag aan de geldende wetgeving, de vereisten van de creditcardmaatschappijen en het acceptatiebeleid van PaySquare. Wij kijken bijvoorbeeld naar uw registratie bij de Kamer van Koophandel en uw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast beoordelen we of uw website voldoet aan onze vereisten.

5. Als de toetsing positief uitvalt, ontvangt u de ondertekende overeenkomst per post weer van ons terug. Daarbij geven we u belangrijke informatie over het veilig accepteren van betaalkaarten. Na ontvangst van de overeenkomst kunt u snel van start en meteen betaalkaarten accepteren. Mocht de toetsing negatief uitvallen, dan ontvangt u hierover direct bericht.
 

Hoe snel sluiten wij u aan?

Na ontvangst van uw volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier voorzien van alle bijlagen duurt dit:

  • voor acceptatie op uw betaalautomaat: 3 werkdagen tot 2 weken.  
  • voor acceptatie via internet: 9 werkdagen tot 3 weken.


De snelheid van aansluiten hangt sterk af van uw specifieke bedrijfssituatie. Om creditcards en internationale betaalpassen te kunnen accepteren, moet worden voldaan aan wet- en regelgeving en aan eisen van de creditcardmaatschappijen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een verhoogd risico. Dan is het soms nodig om aanvullende gegevens bij u op te vragen en duurt het aanvraagproces langer.