Welkom bij Worldline


Wat leuk dat u zich via De Kassaman aan het orienteren bent bij Worldline. Onze betaalautomaten werken naadloos met de systemen van De Kassaman. Voor u betekent dit een efficiente administratie, minder risico op fouten en groot betaalgemak voor uw klanten. In samenwerking met De Kassaman ondersteunen wij dagelijks vele ondernemers in het ontvangen van betalingen. Mocht u vragen hebben laat dan gerust uw gegevens achter. We komen graag met u in contact voor een passend advies

Onderstaande betaalautomaat de YOMANI werkt perfect met de systemen van De Kassaman. 

file
file

Volledige vrijheid

Ideaal voor levering aan huis, taxichauffeurs, standhouders en horecagelegenheden. Met de YOXIMO betaalautomaat kunt u eenvoudig en overal via 4G verbinding afrekenen.

Betaalautomaat

    Stabiele en betrouwbare verbindingsmogelijkheden met krachtige batterij voor meer dan 300 transacties;

Betaalautomaat

    Geoptimaliseerd voor smartphone betalingen o.a. Applepay en     Googlepay;

Betaalautomaat

   Mogelijkheid om meerdere betaalautomaten te koppelen met één kassasysteem.

 

 

€ 799,- YOXIMO (kassagekoppeld)

file

Snel en betrouwbaar

Voor een onderneming waar dagelijks meer dan 50 transacties plaatsvinden en dus veel geëist wordt van uw betaalautomaat is de YOMANI de perfecte match. Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat robuust en betrouwbaar.

Betaalautomaat

    Acceptatie van alle betaalkaarten mogelijk. Verwerkt zeer snel contactloos of smartphone betalingen;

Betaalautomaat

    Robuuste betaalautomaat met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;

Betaalautomaat

    Makkelijke kassakoppeling mogelijk en werkt eenvoudig voor u en uw klanten.

 

 

€ 649,- YOMANI (kassagekoppeld)

Inzage in uw transacties

Speciaal voor de Worldline betaalautomaten is een applicatie ontwikkeld waarin u alle elektronische transacties kunt inzien. Deze is ontwikkeld met het oog op een efficiënte boekhouding én vereenvoudiging van uw administratie. Daarnaast bespaart u op printpapier.

Met pAyview® van Worldline slaat u alle kopiebonnen elektronisch op. Via een speciale website kunt u deze kopiebonnen direct downloaden. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. De kopiebonnen worden in de database maximaal 70 dagen bewaard.

 

 

Online inzage transacties

Hoe werkt het bestellen?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer álle betalingen

file

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie. Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

Zelf installeren of uitbesteden?

Wilt u zo snel mogelijk betalingen kunnen accepteren op uw betaalautomaat? Worldline helpt u om uw betaalautomaat gereed te maken voor gebruik. Dankzij de plug&play-uitvoering kunt u onze betaalautomaten snel en eenvoudig zélf plaatsen. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Met een eenvoudig handleiding kunt u de betaalautomaat vervolgens zelf activeren.

Laat u de installatie van uw betaalautomaat liever over aan professionals? Bij de keuze voor installatie op locatie komt een van onze servicemonteurs bij u langs. Tijdens de installatie krijgt u gelijk meer uitleg over de werking van uw nieuwe betaalautomaat.

Installatie overzicht

Soort installatie Inhoud installatie Prijs  
Plug & Play Volledig geïnstalleerd en verstuurd via PostNL € 65,-      
Volledig Installatie & instructie op locatie

€ 140,-

 

Service

De Worldline betaalautomaten zijn robuust en stabiel. U wilt echter ook bij onvoorziene situaties uw klanten goed van dienst zijn. U kunt bij Worldline kiezen tussen
verschillende onderhoudscontracten. Hiermee bepaalt u zelf hoe snel een monteur bij u is wanneer er onverhoopt iets mankeert aan uw betaalautomaat. Deze kunt u uitbreiden tot een All-In of een All-In Plus contract, afhankelijk van uw wensen. Hieronder vindt u onze verschillende contractopties met bijbehorende tarieven.

Service overzicht YOMANI betaalautomaat

Onderhoudscontract

Inhoud contract Prijs  
All In Plus
 •  24/ 7 Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m zaterdag + een koopavond
€ 150,-  
All-In
 •  24/ 7 Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m vrijdag
€ 129,-
Zondag service Alleen i.c.m. All In Plus.  € 96,-  


 

-

 

 

 

Vraag hier uw betaalautomaat aan

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •