Webinar: betaaloplossingen in een gastreis voor theaters, schouwburgen en podia

 

Ons aankoopgedrag vindt steeds meer plaats in een omnichannel-omgeving met online en offline verkoopkanalen die goed op elkaar zijn afgestemd en waarin we verwachten dat het betalen snel en soepel verloopt. Bezoekers van theaters en schouwburgen verwachten een gelijke ervaring. Het online uitkiezen van de voorstelling en het aankopen van een kaartje gaat naadloos over in de belevenis van de voorstelling zelf. Om vervolgens thuis na te genieten met de aangeschafte merchandise. 

 

Donderdag

24 juni 2021

15:00 - 16:00 uur

Gedurende deze gehele on- en offline klantervaring kunt u uw gasten verder ontzorgen in het aankopen van consumpties, genieten van een diner en het cadeau doen van deze onbetaalbare ervaring aan een ander.

Hoe kunt u betaaloplossingen zo inrichten dat uw bezoekers maximaal kunnen genieten en dat de conversie voor u optimaal is? Tijdens dit Webinar nemen we u mee op reis naar de nieuwste betaaloplossingen en mogelijkheden voor theaters, podia en schouwburgen.

Meld u nu aan voor het gratis Webinar en leer wat betaaloplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen. Na uw aanmelding ontvangt u van Worldline een uitnodiging om via Teams dit Webinar bij te wonen. Vergeet niet het tijdstip van deze bijeenkomst, op donderdag 24 juni om 15.00 uur (voor maximaal 45 min) , alvast in uw agenda te reserveren. 

In samenwerking met

file

Sprekers

file

 

Webinar host

Clemens Sozef
Partner Manager

file

 

Key Account Manager

Joanna Alarcon

'Graag nemen wij u op reis als partner in het betalingsverkeer en wat wij u concreet kunnen bieden.'

file

 

Key Account Manager

Remco von Lindheim

'Hoe kan kunt u uw conversie verhogen, en op welke wijze kunnen wij u als Worldline – Ingenico hierin ondersteunen.'

-

 

 

 

Meld u aan voor het webinar

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te aanmelden voor het webinar. Vervolgens ontvangt u van ons een emailbericht met aanvullende informatie. Het webinar is op donderdag 24 juni van 15:00 - 16:00 uur.

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •