file

Gaat de hele dag mee

De energiezuinige en krachtige batterij zorgen ervoor dat de Yoximo pinautomaat tot wel 50% langer meegaat dan mobiele pinapparaten van andere leveranciers! Met deze bijzonder lang werkende batterij kunnen tot wel 300 transacties per dag worden gedaan, inclusief het bijbehorende printen van de bon. Ideaal voor horeca ondernemingen en standhouders! De Yoximo pinautomaat gebruik je eenvoudig zonder snoeren, zonder gedoe.

 

Zeer lage transactiekosten

Alvorens u besluit om een pinapparaat te kopen voor uw onderneming is het goed om stil te staan bij de transactiekosten die worden verrekend per transactie. Steeds vaker ontstaan er leveranciers die geen vast laag bedrag per transactie hanteren, maar een percentage. Die percentages verschillen van 1,95% tot wel 2,50%. Is het slim om te kiezen voor variabele transactiekosten? Soms wel, maar veel vaker ook niet. Do the math! (Werken met percentages resulteert in variabele transactiekosten. Voorbeeld: De transactiekosten van een pinbetaling van €500,- kost een ondernemer bij transactiekosten van 2%, €10,-).

Als u kiest voor de Worldline Yoximo geniet u van een laag bedrag van
€ 0,06 per transactie voor al uw pinbetalingen! Yoximo kopen?

 

Yoximo pinautomaat

Extreem snelle betalingen, supersterk en met een krachtige batterij die met gemak de hele dag meegaat. De Yoximo pinautomaat is verreweg het beste pinautomaat tot nu toe!

Worldline Yoximo

Heeft u een horecaonderneming en werkt u vooral in en om de zaak? Koppel de Worldline Yoximo pinautomaat dan aan uw zakelijke WiFi. Zoekt u een pinapparaat voor onderweg? Combineer het pinapparaat dan met een 4G simkaart van een provider naar keuze en zorg dat uw klanten altijd kunnen betalen, waar en wanneer u wilt!

 

file

Hoe werkt het?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van de aanvraag.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer alle kaarten

file

Pinbetalingen vanaf € 0.06 en creditkaartbetalingen vanaf 1,10% 

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

-

 

 

Advies op maat

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Let op:

De YOXIMO is tijdelijk alleen kassagekoppeld beschikbaar met een langere levertijd dan gebruikelijk.
Geen kassakoppeling nodig? Dan is de Move 5000 de ideale betaalautomaat. Bekijk hier.

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •