file

Voor in en om uw zaak

De voordelige YOMOVA met comfortabel groot kleurenscherm werkt gemakkelijk, veilig en biedt alle voordelen van een professionele betaalautomaat. Met de YOMOVA haalt u een best-buy deal in huis. De YOMOVA is er in een toonbank en mobiele variant met de mogelijkheid om deze te verbinden via WIFI of 3G. Ideale betaalautomaat voor in en om uw zaak.

 

Betaalautomaat

    Eenvoudig in gebruik voor u en uw klanten;

Betaalautomaat

    Contactloos betalen, met kaart of smartphone;

Betaalautomaat

   Robuust met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;

 

VANAF: 

€ 449,-

YOMOVA Countertop

 

file

Eenvoudig in gebruik

De betaalautomaat wordt gekenmerkt door eenvoud. Met één apparaat initieert en accepteert u de transactie. Contactloos betalen via smartphone of betaalkaart is allemaal een fluitje van een cent voor de YOMOVA.

 

Een groot kleuren touchscreen

Met het comfortabele kleurenscherm wordt betalen eenvoudig. Het voordeel van zo’n scherm is dat informatie helder wordt weergegeven en klanten eenvoudig kunnen zien wat ze moeten doen.

Het geïntegreerde privacyscherm zorgt er bovendien voor dat uw klanten veilig bij u kunnen betalen. De YOMOVA is een zeer geschikt instapmodel voor de startende professional.

 

Hoe werkt het aanvragen?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

 

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer álle betalingen

file

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven, vanaf 1,10 % !

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

 

 

Zelf installeren of uitbesteden?

Wilt u zo snel mogelijk betalingen kunnen accepteren op uw betaalautomaat? Worldline helpt u om uw betaalautomaat gereed te maken voor gebruik. Dankzij de plug&play-uitvoering kunt u onze betaalautomaten snel en eenvoudig zélf plaatsen. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Met een eenvoudig handleiding kunt u de betaalautomaat vervolgens zelf activeren.

Laat u de installatie van uw betaalautomaat liever over aan professionals? Bij de keuze voor installatie op locatie komt een van onze servicemonteurs bij u langs. Tijdens de installatie krijgt u gelijk meer uitleg over de werking van uw nieuwe betaalautomaat.

Installatie overzicht

Soort installatie Inhoud installatie Prijs
Plug & Play Volledig geïnstalleerd en verstuurd via PostNL €65,-
Volledig Installatie & instructie op locatie

€140,-

 

 

 

 

Service

De Worldline betaalautomaten zijn robuust en stabiel. U wilt echter ook bij onvoorziene situaties uw klanten goed van dienst zijn. U kunt bij Worldline kiezen tussen
verschillende onderhoudscontracten. Hiermee bepaalt u zelf hoe snel een monteur bij u is wanneer er onverhoopt iets mankeert aan uw betaalautomaat. Deze kunt u uitbreiden tot een All-In of een All In Plus contract, afhankelijk van uw wensen. Hieronder vindt u onze verschillende contractopties met bijbehorende tarieven.

Service overzicht

Onderhoudscontract

Inhoud contract Prijs Mobiel Prijs Countertop
All In Plus
 •  24/ 7 Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m zaterdag + een koopavond
€ 171,- € 150,-
All-In
 •  24/ 7 Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m vrijdag
€ 150,- € 129,-
Zondag service Alleen i.c.m. All In Plus. € 96,- € 96,-

 


 

Aanvullende voorwaarden

Jaarlijkse onderhoudskosten* All-in:                                                            € 129,-                                                 

Eenmalige installatiekosten* Plug & Play:                                                     € 65,-

Een betaalautomaat wordt standaard geleverd met een All-in onderhoudscontract en Plug & Play installatie. Laat u adviseren welke service en installatie past bij uw situatie. 

Advies van onze specialisten

 

Opties Mogelijk
 
 
Kassakoppeling  Betaalautomaat  
Creditcard acceptatie  Betaalautomaat  
Smartphone betalingen  Betaalautomaat  
Webshop Instore Payment  Betaalautomaat  
Cadeaukaart acceptatie  Betaalautomaat  
Dynamic Currency Conversion  Betaalautomaat  
Retourpinnen  Betaalautomaat  

Het verschil in betaalautomaten zit naast het design en technische verschillen ook in de opties die mogelijk zijn op de betaalautomaat. Sommige opties zitten standaard op de betaalautomaat. Zoals het ontvangen van contactloos betalen via smartphone of betaalkaart. Andere kunnen worden toegevoegd om extra diensten te leveren aan uw klanten.

Wilt u gaan werken met een kassasysteem? Dan is het aan te raden om een kassagekoppelde betaalautomaat te kiezen. Verwacht u veel toeristen dan is het toevoegen van creditcard acceptatie waardevol.

Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de beste keuze voor uw onderneming. 

-

 

 

Advies op maat

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •  


 •