yomani vast pinautomaat

Snel en betrouwbaar

Voor een onderneming waar dagelijks meer dan 50 transacties plaatsvinden en dus veel geëist wordt van uw betaalautomaat is de YOMANI de perfecte match. Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat robuust en betrouwbaar.

Betaalautomaat

    Acceptatie van alle betaalkaarten mogelijk. Contactloos betalen, met kaart of smartphone;

Betaalautomaat

    Robuuste betaalautomaat met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;

Betaalautomaat

  Activeer eenvoudig een kassakoppeling op de YOMANI voor een aantrekkelijk bedrag.  

 

VANAF: 

€ 629,-

YOMANI Desktop

file

Snel en betrouwbaar

Vindt u het verlenen van een goede service belangrijk? Ook aan de kassa? Dan is een perfect werkende betaalautomaat van groot belang. Met de Yomani pin heeft u een betrouwbare betaalautomaat om de rij bij uw kassa binnen een no-time te laten afrekenen. Nederland grootste retailers, supermarkten en ketens gebruiken de Yomani pinautomaat al jaren naar volle tevredenheid. Kiest u ook voor de betrouwbaarheid van een Yomani betaalautomaat?

De Yomani kassakoppeling

De extreem snelle Yomani pinautomaat wordt geleverd mét of zónder kassakoppeling. U beslist met welke variant u wilt werken. In het geval dat u kiest voor de Yomani zonder kassakoppeling, wordt standaard een Merchant Unit (afkorting: MU) meegeleverd. Op deze losse Merchant Unit kunt u per transactie het bedrag invoeren. De klant of gast kan vervolgens afrekenen op de Yomani betaalautomaat.

Wordt er gekozen voor de Yomani mét kassakoppeling, dan correspondeert de Yomani pinautomaat naadloos met uw kassasysteem. Op deze manier hoeft u het totaalbedrag niet meer handmatig in te vullen, maar verschijnt het bedrag direct op de pinautomaat waarna de klant of gast kan betalen.

 

Hoe werkt het bestellen?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer alle betalingen

file

Pinbetalingen voor € 0.06 en creditkaartbetalingen vanaf 1,10% 

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

Zelf installeren of uitbesteden?

Wilt u zo snel mogelijk betalingen kunnen accepteren op uw betaalautomaat? Worldline helpt u om uw betaalautomaat gereed te maken voor gebruik. Dankzij de plug&play-uitvoering kunt u onze betaalautomaten snel en eenvoudig zélf plaatsen. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Met een eenvoudig handleiding kunt u de betaalautomaat vervolgens zelf activeren.

Laat u de installatie van uw betaalautomaat liever over aan professionals? Bij de keuze voor installatie op locatie komt een van onze servicemonteurs bij u langs. Tijdens de installatie krijgt u gelijk meer uitleg over de werking van uw nieuwe betaalautomaat.

Installatie overzicht

Soort installatie Inhoud installatie Prijs  
Plug & Play Volledig geïnstalleerd en verstuurd via PostNL €65,-
Volledig Installatie & instructie op locatie

€140,-

 

Advies van onze specialisten

 

Opties Mogelijk
 
 
Kassakoppeling  Betaalautomaat  
Creditcard acceptatie  Betaalautomaat  
Smartphone betalingen  Betaalautomaat  
Webshop Instore Payment  Betaalautomaat  
Cadeaukaart acceptatie  Betaalautomaat  
Dynamic Currency Conversion  Betaalautomaat    
Retourpinnen  Betaalautomaat  

Naast design en techniek zijn er ook verschillende opties mogelijk op een betaalautomaat. Sommige opties zitten standaard op de betaalautomaat. Zoals het ontvangen van contactloos betalen via smartphone of betaalkaart. Andere kunnen worden toegevoegd om extra diensten te leveren aan uw klanten.

Wilt u gaan werken met een kassasysteem? Dan is het aan te raden om een kassagekoppelde betaalautomaat te kiezen. Verwacht u veel toeristen dan is het toevoegen van creditcard acceptatie waardevol.

Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de beste keuze voor uw onderneming. 

-

 

 

 

Advies op maat

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •  


  •