Vaste pinautomaat kopen

Bent u op zoek naar een vaste pinautomaat, dan gaan wij er vanuit dat u een permanente standplaats of locatie heeft. Vaste pinautomaten sluiten wij namelijk aan op vaste stroom (stopcontact). Pintransacties van vaste pinapparaten worden doorgaans verzonden via vast internet (kabel) maar kunnen ook verzonden worden via het mobiele GPRS netwerk.

Worldline vindt het belangrijk om u goed te informeren en ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. 

Voor welke ondernemers is een vaste pinautomaat geschikt?

Een vaste pinautomaat is ideaal voor ondernemers met een toonbank of een blijvend verkooppunt. Veel ondernemers kiezen voor een kassagekoppelde variant om de administratie gemakkelijker te maken. Vaste pinautomaten worden vaak gekocht door:

●     winkels;
●     horecabedrijven;
●     retail;
●     dienstverleners met een vaste locatie;
●     supermarkten;
●     bedrijfskantines.

 

 

 

Voordelig betaalgemak

Vaste pinautomaat kopen yomova

U wilt een pinautomaat kopen voor een scherpe prijs? De YOMOVA met comfortabel groot kleurenscherm werkt gemakkelijk, veilig en biedt alle voordelen van een professionele betaalautomaat. Met de YOMOVA haalt u een best-buy deal in huis.

Vaste betaalautomaat eenvoudig

    Eenvoudig in gebruik voor u en uw klanten;

Vaste betaalautomaat contactloos

    Contactloos betalen, met kaart of smartphone;

Vaste betaalautomaat robuust

   Robuust met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;

 

VANAF: 

€ 349,-

YOMOVA Countertop

YOMANI | Vaste betaalautomaat

Vaste pinautomaat kopen yomani

Snel en betrouwbaar

Voor een onderneming waar dagelijks meer dan 50 transacties plaatsvinden en dus veel geëist wordt van uw betaalautomaat is de YOMANI de perfecte match. Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat robuust en betrouwbaar.

Vaste betaalautomaat snel

   Acceptatie van alle betaalkaarten mogelijk. Verwerkt snel contactloos of smartphone betalingen.

Vaste betaalautomaat sterk

    Zeer robuust met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;

Kassgekoppeld vaste betaalautomaat

   Activeer eenvoudig een kassakoppeling op de YOMANI voor een aantrekkelijk bedrag.
VANAF: 

€ 629,-

YOMANI Desktop

Hoe koopt u een pinautomaat?

Stap 1.

Aanvraag vaste pinautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

 

 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Stap 4.

Laat het pinnen beginnen!

Aan de hand van de soort installatie die u kiest wordt het apparaat via de post bezorgd of komt een monteur deze bij u afleveren. Uw klant kan nu bij u pinnen!

Gefeliciteerd!

Accepteer alle kaarten

betaalautomaat vast betaalmethode

Pinbetalingen voor € 0.06 en creditkaartbetalingen vanaf 1,10% 

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

Waarom een pinautomaat kopen?

Een pinautomaat kopen biedt veel voordelen voor u als ondernemer en voor uw klanten. Nederland is namelijk echt vertrouwd met pinnen. Er wordt jaarlijks miljarden keren gepind en dat aantal stijgt jaarlijks met 10%. Een pinautomaat kopen maakt betalen voor uw klanten eenvoudiger, doordat zij snel contactloos kunnen afrekenen met een pinpas of met een smartphone. Afrekenen op een pinautomaat geeft uw klanten ook een veilig en vertrouwd gevoel. Bij Worldline kunt u een pinautomaat kopen die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Waarmee wordt betaald op een pinautomaat?

Een pinautomaten kopen is de eerste stap. Vervolgens kunt u een aantal opties toevoegen om de service richting uw klanten te vergroten. Naast het bekende pinnen wordt het betalen met een creditkaart populairder in Nederland. Zakenmensen gebruiken graag de kaart en consumenten gebruiken het steeds vaker voor dagelijkse aankopen. Een pinautomaat kopen en creditkaarten accepteren vergroot de service richting uw klanten. Daarnaast is creditkaartacceptatie interessant wanneer u buitenlandse toeristen wilt laten afrekenen. Bij Worldline kunt een pinautomaat kopen en genieten van lage tarieven voor creditcardacceptatie.

Een pinautomaat kopen bij Worldline biedt meer voordelen. We hebben namelijk een aantal unieke opties. U kunt valuta omrekenen op de pinautomaat. Klanten of gasten uit niet Eurolanden vinden het vaak prettig als ze de rekening omgerekend naar eigen valuta kunnen zien en betalen. Of hebt u ooit nagedacht om een eigen cadeaukaart uit te brengen? U kunt bij Worldline terecht om een pinautomaat te kopen, maar u kunt ook een eigen cadeaukaart uitbrengen. Deze gepersonaliseerde cadeaukaart kunt u vervolgens weer accepteren op uw pinautomaat van Worldline.

Met retourpinnen, oftewel een omgekeerde pintransactie, wordt het voor een winkelier mogelijk om het aankoopbedrag of een betaalde borg via het pinapparaat en de pinpas van de klant terug te storten. Wij adviseren u graag voor de aankoop van een pinautomaat en de opties die mogelijk zijn om het betaalgemak te vergroten.

Waarom een kassagekoppelde pinautomaat kopen?

Voor een ondernemer is een goede administratie bijhouden een complexe klus. Met het koppelen van een betaalautomaat aan uw kassasysteem wordt deze complexe klus een stuk eenvoudiger. Met een kassakoppeling is mogelijk om het bedrag dat is ingevoerd op kassa direct door te zetten op de pinautomaat. Interesse in een kassakoppeling? Neem gerust contact op met onze adviseurs om een kassagekoppelde pinautomaat te kopen.

Een pinautomaat kopen en wat zijn de kosten?

U wilt een pinautomaat kopen en u bent benieuwd naar de kosten? Eén van de kosten die elke leverancier rekent zijn transactiekosten. Soms als percentage over het transactiebedrag en in andere gevallen als een vast bedrag. Belangrijk bij de keuze van een betaalautomaat is hoeveel transacties u denkt te gaan accepteren per week in combinatie met het gemiddelde bonbedrag. Daarnaast kan een bedrag worden gerekend voor de betaalautomaat en service voor onderhoud en technische ondersteuning. Worldline rekent een vast bedrag van € 0.06 voor Nederlandse pinbetalingen. Wanneer u advies wilt voor het kopen van een pinautomaat neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

 

Bekijk vaste pinautomaten