Mobiele pinautomaat kopen

Voor het kopen van een mobiele pinautomaat komt er plots veel informatie op u af. Welke internetverbinding (wifi/GPRS) is handig, hoe willen klanten betalen en hoe werkt het koppelen van een mobiele pinautomaat aan het kassasysteem? De keuze voor een geschikt pinapparaat hangt voor een groot deel af van de gebruikerssituatie.


Worldline vindt het belangrijk om u goed te informeren en ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Voor welke ondernemers is een mobiele pinautomaat geschikt?

Met een mobiele pinautomaat bent u niet gebonden aan een vaste locatie. De pintransacties worden namelijk verzonden via een mobiele GPRS verbinding (of wifi als dat beschikbaar is). Het is de ideale oplossing voor verkoop op wisselende locaties.

Mobiele pinautomaten worden dan ook vaak gekocht door:

●     Horeca-eigenaren;
●     Bezorgdiensten;
●     Marktstandhouders;
●     Taxibedrijven;
●     Salesvertegenwoordigers die op locatie bij de klant verkopen.

 

 

YOXIMO | Mobiele pinautomaat

mobiele betaalautomaat yoximo

Volledige vrijheid

Ideaal voor levering aan huis, taxichauffeurs, standhouders en horecagelegenheden. Met de YOXIMO mobiele betaalautomaat kunt u eenvoudig en overal via 4G verbinding afrekenen.

Mobiele betaalautomaat stabiel

    Stabiele en betrouwbare verbindingsmogelijkheden met krachtige batterij voor meer dan 300 transacties;

Smarthphone mobiele betaalautomaat

    Geoptimaliseerd voor smartphone betalingen o.a. Applepay en     Googlepay;

Kassagekoppeld mobiele betaalautomaat

   Mogelijkheid om meerdere mobiele pinautomaten te koppelen met één kassasysteem.

 

VANAF: 

€ 699,-

YOXIMO

Hoe koopt u een mobiele pinautomaat?

Stap 1.

Aanvraag mobiele pinautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

 

 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de mobiele betaalautomaat krijgt geleverd.

Stap 4.

Laat het pinnen beginnen!

Aan de hand van de soort installatie die u kiest wordt het apparaat via de post bezorgd of komt een monteur deze bij u afleveren. Uw klant kan nu bij u pinnen!

Gefeliciteerd!

Accepteer alle kaarten

mobiele betaalautomaat kopen

Pinbetalingen voor € 0.06 en creditkaartbetalingen vanaf 1,10% 

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

Hoe werkt het: een mobiele pinautomaat?

Een mobiel pinapparaat kopen voor een foodtruck, marktkraam of een horecazaak biedt veel voordelen. Consumenten willen namelijk op elke plaats kunnen pinnen en het liefst willen ze snel contactloos kunnen betalen. Een mobiele pinautomaat biedt niet alleen voordelen voor de klanten. Bedrijven kunnen immers meer klanten helpen in minder tijd met een snelwerkend mobiel pinapparaat. Voor het personeel wordt het werk een stuk gemakkelijker, want ze lopen met minder contant geld, zijn een stuk efficiënter en kunnen zich meer richten op service.

Een mobiele pinautomaat kopen waar kunt u op letten?

Naast de belangrijke punten van transactiekosten, service en kwaliteit, zijn er een aantal specifieke punten waar u op kunt letten bij het kopen van een mobiele pinautomaat. De type verbinding is belangrijk om rekening mee te houden. Een mobiel pinapparaat werkt standaard op WIFI, maar wilt u bezorgen of heeft u een groot terras dan is 3/4G verbinding noodzakelijk. Een ander belangrijk punt voor de aanschaf van een mobiele pinautomaat is de batterijduur.

Een mobiele pinautomaat kopen en deze koppelen aan een kassasysteem?

Een goede administratie bijhouden is een complexe klus. Met het koppelen van een pinautomaat aan uw kassasysteem wordt deze complexe klus een stuk eenvoudiger. Het bedrag dat wordt aangeslagen op de kassa kunt u namelijk direct doorzetten naar uw mobiele pinapparaat. Er zijn ook mobiele pinautomaten waarmee u meerdere pinautomaten kan koppelen aan één kassasysteem. Houd rekening met de kassakoppeling wanneer u een pinautomaat koopt, niet alle mobiele pinautomaten ondersteunen deze mogelijkheid.

Mobiele pinapparaat kopen en de transactiekosten?

Elke leverancier rekent transactiekosten. Belangrijk bij de koop van een mobiel pinapparaat is in te schatten hoeveel transacties u wilt gaan doen en wat het gemiddelde bonbedrag is. Sommige leveranciers rekenen een percentage over het bonbedrag en andere rekenen een vast bedrag. Een mobiele pinautomaat kopen via Worldline biedt veel voordelen. Laat u adviseren over welke mobiele betaalautomaat het beste bij uw situatie past.

Waarom kiezen anderen om te kopen bij Worldline?

Als u kiest voor Worldline dan krijgt u de service die past bij een klantwaardering van een 9! Dit cijfer is gebaseerd op beoordelingen van Nederlands grootste retailers en duizenden MKB’ers en ZZP’ers.

De hoge beoordeling hebben we met name te danken aan het feit dat onze mobiele pinautomaten plug&play worden geleverd en onze klanten klanten genieten van het laagste storingspercentage en lage transactiekosten! Wilt u een draadloze pinautomaat kopen of een contactloze pinautomaat kopen? U kunt erop rekenen dat wij alles goed voor u regelen!

●     Als een storing niet opgelost kan worden, krijgt u een vervangende automaat;
●     Bij ontvangst is de pinautomaat gebruiksklaar: klanten kunnen direct pinnen;
●     Binnen 24 uur staan pintransacties op de eigen rekening (ma-vrij);
●     U kunt erop vertrouwen dat u snel en soepel een mobiele pinautomaat regelt via Wordline.


Bekijk mobiele pinautomaat.