file

De flexibele betaaloplossing

De Link2500 is compacte betaalautomaat die als standalone betaalautomaat of als kassa-gekoppelde betaalautomaat wordt gebruikt. De Link2500 is een handige mobiele betaaloplossing waarmee u altijd en overal betaalkaarten kunt accepteren. Dus waar u ook bent: bij uw klanten thuis, in uw zaak, op het terras of onderweg er kan altijd worden betaald met de Link2500. 

Betaalautomaat

    Lage investeringskosten;

Betaalautomaat

    Goede en stabiele verbinding;

Betaalautomaat

    Snelle verwerking van de transacties; ;

 

VANAF: 

€ 179,-

Link2500 pinautomaat

 

file

Alle gemakken voorzien

De Link2500 is licht, gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. De automaat is veilig en voldoet aan alle internationale normen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kassasysteem om betalingen te accepteren is het mogelijk de Link2500 te koppelen met dit systeem voor extra betaalgemak. 

 

Betalen via één partij

Met de Link2500 is het accepteren van alle bekende betaalmethoden mogelijk, er kan worden afgerekend met alle Nederlandse bankpassen maar ook met alle Maestro, V PAY, Mastercard en Visa betaalkaarten. De Link2500 accepteert contactloze en mobiele betalingen. Maar betalen kan natuurlijk ook via de chip op de betaalkaart of, bij betalingen met bepaalde buitenlandse kaarten zonder chip, via de magneetstrip. 

 

Hoe werkt het aanvragen?

Stap 1.

Aanvraag betaalautomaat

Wat leuk dat u wilt gaan beginnen met het accepteren van betalingen. We vragen een aantal gegevens om uw bestelling in behandeling te nemen. 

Stap 2.

Adviesgesprek

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

 

Stap 3.

Aanvraag afronden

Om de aanvraag af te ronden zal u het contract moeten printen, ondertekenen en opsturen. Het contract ontvangt u per e-mail na afronding van het adviesgesprek.

Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voor u de betaalautomaat krijgt geleverd.

Accepteer álle betalingen

file

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven, vanaf 1,10 % !

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie.

Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

 

 

 

Zelf installeren of uitbesteden?

Wilt u zo snel mogelijk betalingen kunnen accepteren op uw betaalautomaat? Worldline helpt u om uw betaalautomaat gereed te maken voor gebruik. Dankzij de plug&play-uitvoering kunt u onze betaalautomaten snel en eenvoudig zélf plaatsen. De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Met een eenvoudig handleiding kunt u de betaalautomaat vervolgens zelf activeren.

Laat u de installatie van uw betaalautomaat liever over aan professionals? Bij de keuze voor installatie op locatie komt een van onze servicemonteurs bij u langs. Tijdens de installatie krijgt u gelijk meer uitleg over de werking van uw nieuwe betaalautomaat.

Installatie overzicht

Soort installatie Inhoud installatie Prijs
Plug & Play Volledig geïnstalleerd en verstuurd via PostNL €65,-
Volledig Installatie & instructie op locatie

€140,-

 

 

 

 

Service

De Worldline betaalautomaten zijn robuust en stabiel. U wilt echter ook bij onvoorziene situaties uw klanten goed van dienst zijn. U kunt bij Worldline kiezen tussen
verschillende onderhoudscontracten. Hiermee bepaalt u zelf hoe snel een monteur bij u is wanneer er onverhoopt iets mankeert aan uw betaalautomaat. Deze kunt u uitbreiden tot een All-In of een All In Plus contract, afhankelijk van uw wensen. Hieronder vindt u onze verschillende contractopties met bijbehorende tarieven.

Service overzicht

Onderhoudscontract

Inhoud contract Prijs Mobiel Prijs Countertop
All In Plus
 •  Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m zaterdag + een koopavond
€ 171,- € 150,-
All-In
 •  Helpdesk ondersteuning 
 •  Gratis updates 
 •  Reparatie binnen 1 werkdag
 •  Maandag t/m vrijdag
€ 150,- € 129,-
Zondag service Alleen i.c.m. All In Plus. € 96,- € 96,-

 


 

Aanvullende voorwaarden

Jaarlijkse onderhoudskosten* All-in:                                                            € 129,-                                                 

Eenmalige installatiekosten* Plug & Play:                                                     € 65,-

Een betaalautomaat wordt standaard geleverd met een All-in onderhoudscontract en Plug & Play installatie. Laat u adviseren welke service en installatie past bij uw situatie. 

Advies van onze specialisten

 

Opties Mogelijk
 
 
Kassakoppeling  Betaalautomaat  
Creditcard acceptatie  Betaalautomaat  
Smartphone betalingen  Betaalautomaat  
Webshop Instore Payment  Betaalautomaat  
Cadeaukaart acceptatie  Betaalautomaat  
Dynamic Currency Conversion  Betaalautomaat  
Retourpinnen  Betaalautomaat  

Het verschil in betaalautomaten zit naast het design en technische verschillen ook in de opties die mogelijk zijn op de betaalautomaat. Sommige opties zitten standaard op de betaalautomaat. Zoals het ontvangen van contactloos betalen via smartphone of betaalkaart. Andere kunnen worden toegevoegd om extra diensten te leveren aan uw klanten.

Wilt u gaan werken met een kassasysteem? Dan is het aan te raden om een kassagekoppelde betaalautomaat te kiezen. Verwacht u veel toeristen dan is het toevoegen van creditcard acceptatie waardevol.

Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de beste keuze voor uw onderneming. 

-

 

 

Advies op maat

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •