Betalingen accepteren via uw website

De omzet van onlineverkopen blijft stijgen. In webwinkels en op boekingsites komen ook steeds vaker buitenlandse online shoppers. De creditcard is wereldwijd één van de meest gebruikte betaalmiddelen op internet. Accepteer daarom op de betaalpagina van uw website ook creditcards en internationale debetpassen. Zo biedt u uw klanten uit binnen- en buitenland de mogelijkheid te betalen op de door hun gewenste manier. Bovendien kan dit u extra omzet opleveren. Creditcardhouders besteden namelijk meer en zijn eerder geneigd tot impulsaankopen.

Bij Worldline maakt u gratis gebruik van Extranet, een rapportage tool waarin u altijd en overal inzicht heeft in uw transacties. Daarnaast heeft u voor de acceptatie van creditcards geen abonnementskosten. U betaalt alleen een commissie op het transactiebedrag als er een betaling met een creditcard wordt gedaan. U ontvangt uw geld binnen 3 dagen op uw rekening.

Interesse of meer weten?

  • Interesse? Via onderstaand formulier vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan. 
  • Voor de acceptatie van betalingen op uw website heeft u een internetkassa (Payment Service Provider) nodig. Kijk hier voor meer informatie internetkassa's
  • Ontvangt u regelmatig gasten van buiten de Eurozone? Accepteer dan naast MasterCard en Visa ook de belangrijkste betaalkaarten buiten Europa: Diners Club en Discover, JCB en UnionPay. In onze leaflet ‘Wereldklanten zorgen voor meer omzet’ leest u alvast meer over deze kaarthouders.
  • Klanten uit niet-Eurolanden waarderen het als ze in hun eigen valuta kunnen betalen. Lees meer over de mogelijkheden om vreemde valuta te accepteren.
  • Hoe zorgt u dat fraudeurs bij u geen kans krijgen? Lees meer over veilig betalingen accepteren.