Creditcards accepteren

Naast 26,5 miljoen betaalpassen bezitten Nederlanders meer dan vijf miljoen creditcards. Het gebruik van creditcards door Nederlanders neemt dan ook toe. Tegelijkertijd zien we het toerisme en daarmee het aantal betalingen vanuit het buitenland groeien. Wanneer u het Nederlandse en natuurlijk ook buitenlandse klanten mogelijk wilt maken om met de creditcard te betalen, lees dan verder om meer te ontdekken over het accepteren van creditcards.

Hoe werkt het: creditcard betalingen accepteren?

Met de aanschaf of huur van een pinautomaat bent u er als ondernemer nog niet. Om betalingen te ontvangen via creditcards wordt gebruik gemaakt van een aanvullende dienst op uw pinautomaat. Deze dienst staat los van het type pinautomaat die u gebruikt.  Zo kunt u via Worldline op uw eigen pinapparaat voordelig creditcard betalingen ontvangen!

Het is niet ingewikkeld om te regelen. Alles gebeurt op afstand en wij begeleiden de overstap. Gemakkelijk geregeld en u hoeft niet gelijk uw pinapparaat om te wisselen. Mag wel natuurlijk.

 

Creditcard acceptatie aanvragen

 

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven!

Vanaf 1,10 %

Creditcard accepteren

 

Kaartmerken

Omschrijving

Tarief

Jaarlijkse kosten

Maestro/V PAY Nederlandse pinbetaling* € 0,06

 

 

€ 49,-

MasterCard/Maestro/
Visa/V PAY 
Particuliere kaarten uit Europa** 1,10%
MasterCard/Maestro/
Visa/V PAY
Particuliere kaarten buiten Europa** 2,20%
MasterCard/Maestro/
Visa/V PAY
Alle zakelijke kaarten 2,20%
Diners Club/Discover   2,50%
JCB   1,95%
UnionPay   1,95%

 

*Tarief geldt alleen voor transacties in Nederland met een Nederlandse betaalpas

**Kaarten uit de Europese Unie (European Economic Area)

 

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline. U betaalt dan een tarief van 1,10% op Mastercard, Maestro, Visa en Visa Electron. Voor Nederlandse pinbetalingen slechts € 0,06.

Alipay Creditcard Accepteren

Accepteer nu de nr.1 betaalmethode van China, Alipay!

De Chinese toerist spendeert gemiddeld een bedrag van €328 per dag tijdens het bezoek aan Nederland. Dit maakt het aanbieden van Alipay als betaalmethode voor u onmisbaar.

Meer informatie

Creditcard accepteren kosten

Bij creditcards liggen de tarieven tussen de verschillende providers vaak ver uit elkaar. Wij vinden dat iedereen tegen een scherp tarief creditcards moet kunnen accepteren. Aangezien de tarieven altijd in een percentage zijn, zijn dit de transacties waar ondernemers op kunnen besparen! Vooral ondernemers uit Amsterdam, Den Haag en andere plaatsen met veel toeristen maken dan ook gebruik van voordelige Worldline creditcardacceptatie. Het is altijd slim om je tarieven te vergelijken. Je zit immers niet vast aan een abonnement en overstappen regelen wij voor je. Creditcards accepteren is dus goedkoop en snel geregeld via Worldline.

Accepteer creditcard betalingen via:

-

 

 

 

Creditcards accepteren? Vul hieronder uw gegevens in.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •  
   
 • call center employees

   

   

  cards icon

  Advies op maat

  Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

  Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

  +31 (0)88 - 765 70 10