file

De VALINA bestaat uit één onderdeel.

De automaat kan makkelijk worden ingebouwd en voldoet aan de standaarden van de European Vending Association. Het ontbreken van een tamper switch maakt de VALINA nog makkelijker in en uit te bouwen. Het is een flexibele automaat waarop meerdere communicatiemogelijkheden zijn, zoals ethernet en Bluetooth. Bovendien voldoet de automaat aan de PSD2-regelgeving, welke vereist dat bij zowel kleine als grote bedragen de pincode moet kunnen worden ingevoerd op de automaat. 

 

Klaar voor de toekomst

Een groot voordeel van de VALINA is dat deze betaaloplossing is ontwikkeld met het oog op de toekomst. Met de VALINA koopt u namelijk een betaaloplossing die kan meegroeien met trends en ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan het steeds meer versmelten van communicatie- en verkoopkanalen. Zo kunnen in de toekomst applicaties (apps) op de automaat worden geplaatst die de consument informeren over (gepersonaliseerde) aanbiedingen, coupons, loyaliteitsprogramma’s en liefdadigheidsmogelijkheden.

 

VALINA alles-in-één

Nummer één betaalautomaat voor onbemande verkooppunten. Met de VALINA is het mogelijk om alle betalingen te ontvangen en met het interactieve scherm kan eenvoudig een pincode worden ingetoetst. De VALINA is android based dus biedt zeer veel mogelijkheden.

 

Compact

Heeft u een onbemand verkooppunt, zoals een verkoopautomaat of een parkeerautomaat? De VALINA van Worldline is dé alles-in-één betaalautomaat waarmee u uw klanten altijd snel, gemakkelijk en veilig laat betalen. Oók wanneer invoer van een pincode is vereist.

 

file

Betaalautomaat

    Compact, handig en compleet; alle betaalmogelijkheden, een geintergreed toetsenbord en zeer gebruiksvriendelijk.

Betaalautomaat

    Klaar voor de toekomst; mogelijkheid android apps te plaatsen, te customizen en is energiezuinig.

Betaalautomaat

   Makkelijk in te bouwen, voldoet aan alle PSD2-eisen en alle standaarden vanuit European Vending Association.

-

 

 

 

Wilt u meer informatie over VALINA?

Bent u nieuwsgierig naar de VALINA en wilt u meer informatie ontvangen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op (ma-vr tussen 08:30 - 17:00 uur).

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •