Installatie en onderhoud

U begint een winkel, opent een nieuw filiaal of verhuist met uw bedrijf? U wilt zo snel mogelijk klaar zijn voor elektronische betalingen? Aan u de keuze: u plaatst de betaalautomaat zelf of één van onze servicemonteurs komt bij u langs.

Om uw netwerk geschikt te maken voor de aansluiting van een betaalautomaat dient u met een aantal zaken rekening te houden en voor te bereiden.

Firewall

Indien u werkt met een firewall of een VPN netwerk is het belangrijk dat de betaalautomaat verbinding kan opzetten met de verschillende hosten. Een overzicht van de benodigde IP-adressen en poorten vindt u in bijgaand overzicht.

Netwerkvoorzieningen

Om de automaat op de gewenste plek aan te sluiten moet u rekening houden met de volgende aansluitvoorwaarden. - Een stroomaansluiting binnen een straal van 2 meter. - Een communicatieaansluiting binnen een straal van 5 meter.
Dankzij de plug&play-uitvoering kunt u onze betaalautomaten snel en eenvoudig zélf plaatsen. De echte installatie, waarbij de betaalautomaat wordt voorzien van uw bedrijfsgegevens, gebeurt bij Worldline. Na de installatie voert Worldline een testtransactie uit en verstuurt de geteste betaalautomaat naar uw bedrijf.

Snel en eenvoudig zonder hoge kosten

De betaalautomaat wordt volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. U ontvangt daarbij een duidelijke en eenvoudige handleiding zodat u de automaat probleemloos zelf kunt activeren. Deze handleiding geeft ook uitleg over de meest voorkomende handelingen op de betaalautomaat zoals het wisselen van een pinbonrol. Zo bespaart u monteurskosten.
U laat de installatie van uw betaalautomaat liever over aan professionals? Eén van onze servicemonteurs komt bij u langs om de automaat te installeren.

Installeren zonder zorgen

U kunt ook kiezen voor een installatie op locatie. Onze monteur verschaft u dan meteen de nodige uitleg over de werking van uw betaalautomaat. U dient wel te beschikken over een geschikte stroom- en telecommunicatieverbinding binnen 2 meter van de te plaatsen betaalautomaat.

Dienstverlening

Worldline biedt de expertise van een wereldspeler waardoor veiligheid op de eerste plaats komt. We verkopen, verhuren en onderhouden betaalautomaten. Worldline beschikt over een technische helpdesk en een landelijk opererende service organisatie. We streven naar een optimale dienstverlening en een prettige samenwerking. Voor iedere betaalautomaat wordt bij de aankoop een onderhoudscontract naar keuze afgesloten. Bij twijfel kunt u zich laten adviseren door onze verkoop medewerkers. Als u het onderhoudscontract wenst te wijzigen of beeindigen, kunt u dit schriftelijke melden bij Worldline. In onze algemene voorwaarden vindt u de bijbehorende condities.

Diverse soorten service

Bij All in Plus onderhoud worden de reparaties van maandag t/m zaterdag plus een koopavond binnen 1 werkdag na uw oproep binnen de openingstijden van de technische dienst van Worldline bij u op locatie uitgevoerd. Tegen extra betaling is bij All In Plus onderhoud ook een zondagservice mogelijk. Bij All in onderhoud worden de reparaties van maandag t/m vrijdag binnen 1 werkdag na uw oproep binnen de openingstijden van de technische dienst van Worldline bij u op locatie uitgevoerd. De minimale onderhoudsvorm is een Basic contract. Basic onderhoud omvat helpdesk ondersteuning en software updates. Reparaties zijn op afroep en tegen betaling, reparatietijd indien mogelijk binnen drie werkdagen.

Bereikbaarheid

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 20:00 uur en op koopavonden tot 21:00 uur. Zaterdag en zondag van 8:30 uur tot 17:00 uur Bereikbaarheid en interventietijden zijn afhankelijk van het soort onderhoudscontract en kunnen daarmee afwijkend zijn aan bovenvermelde informatie.