Alipay in Nederland accepteren

Accepteer nu de nummer 1 betaalmethode van China, Alipay!

Nederland is populair onder de Chinese toerist! In het jaar 2021 zullen er naar verwachting 800 duizend Chinese toeristen naar ons land komen.

 

Waarom Alipay in Nederland?

Alipay is veruit de meest gebruikte betaalmethode in China, met wel 800 miljoen actieve gebruikers en 100 miljoen transacties per dag. Buiten China wil men hier ook graag mee betalen vanwege het gemak, snelheid en de vertrouwdheid van de betaalmethode.

De gebruiker wordt ook gestimuleerd om met Alipay te betalen door allerhande loyaliteitsvoordelen en hogere rentes op gekoppelde betaalrekeningen en kaarten. Wanneer Alipay zichtbaar wordt aangeboden als betaalmethode is de Chinese klant tot wel 91% meer bereid om bij u zijn aankoop te doen.*

De Chinese toerist spendeert gemiddeld een bedrag van €328 per dag tijdens het bezoek aan Nederland. Dit maakt het aanbieden van Alipay in Nederland als betaalmethode voor u onmisbaar.

*Outbound Chinese Tourism and Consumption Trend: 2017 Survey

Alipay aanvragen

Hoe werkt betalen met Alipay?

Alipay werkt via een app op de telefoon van de gebruiker. U als verkoper heeft ook een Alipay app op een smartphone of tablet. In de Alipay app toetst u het te betalen bedrag in, vervolgens scant u de QR code die door uw klant op zijn telefoon getoond wordt. De transactiedata wordt naar Alipay gestuurd voor autorisatie en de klant moet op zijn telefoon de betaling bevestigen. U ontvangt vervolgens een bevestiging van de betaling en wij betalen u uit!

Laat het zien: ik accepteer Alipay in Nederland!

1. Maak u kenbaar via het platform

Alipay biedt niet alleen mooie voordelen aan de gebruiker maar ook aan u! Op het Alipay platform kunnen wij uw bedrijfsgegevens en een beschrijving van het geen u aanbiedt plaatsen. 

2. Toerist gebruikt Alipay platform voor orientatie

Voordat de Chinese bezoeker naar ons land komt kan hij zich al oriënteren op zijn reisbestemming en acitviteiten. Al in een vroeg stadium kan uw toekomstige klant bekend worden met uw aanbod.

3. Promotiemateriaal

Voor de zichtbaarheid in de zaak hebben we verschillende promotiematerialen die wij u kunnen bieden.

Zo ziet iedereen dat u Alipay accepteert.

-

 

 

 

Alipay accepteren? Vul hieronder uw gegevens in.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben we een aantal gegevens nodig. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met u op om deze door te nemen.

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •  
   
 • call center employees

   

   

  cards icon

  Advies op maat

  Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Welk kassasysteem gebruikt u? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? 

  Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

  +31 (0)88 - 765 70 10