cadeaukaart bedrijven

Uw eigen cadeaukaart via Worldline

 

Meer toegevoegde waarde voor uw klanten én uw winkel.

Een cadeaukaart is een cadeaubon in de vorm van een bankpas. Met een cadeaukaart stimuleert u extra aankopen en kunnen nieuwe klanten kennis maken met uw winkel. De cadeaukaart kunt u aanpassen naar uw huisstijl, zodat deze herkenbaar blijft. De kaart kan worden opgewaardeerd met een bedrag van maximaal 150 euro. Wil de ontvanger van de cadeaukaart niet alles in één keer besteden? Geen probleem, het resterende bedrag blijft gewoon op de kaart staan. 

Geef uw eigen cadeaukaart uit

Worldline biedt de mogelijkheid om uw eigen cadeaukaart uit te geven en te accepteren via uw huidige betaalautomaat. Ook wanneer dit geen Worldline betaalautomaat is. Gemakkelijk, veilig én geen extra kosten voor additionele betaalautomaten of apparaten zoals mobiele telefoon of tablet.

advies op maat

Voordelen van een cadeaukaart

Accepteer uw cadeaukaart ook online

De cadeaukaart kan onderdeel gemaakt worden van de verschillende wijzen waarop klanten bij u betalen. Zo is het ook mogelijk om het betalen met de cadeaukaart te integreren in uw webshop. Onderzoek wijst uit dat dat 51% van de klanten eerder voor een cadeaukaart kiest die zij ook online kunnen besteden.  

Nieuwe klanten maken kennis met uw winkel

80% van de mensen die een cadeaukaart krijgen hebben uw winkel nog nooit bezocht. Zo laat u nieuwe klanten kennis maken met uw winkel en vergroot u uw naamsbekendheid. 

Extra bestedingen en impulsaankopen

De gemiddelde waarde waarmee een cadeaukaart wordt opgewaardeerd is €25. De gemiddelde overbesteding boven op de waarde van de kaart is €35. Een cadeaukaart stimuleert dus extra uitgaven van uw klant. 

De vraag om cadeaukaarten wordt groter

De cadeaukaart wint steeds meer aan populariteit. Steeds vaker wordt er een cadeaukaart gegeven in plaats van een cadeau. Speel dus in op deze toenemende vraag met een cadeaukaart via Worldline! 

Hoe werkt een cadeaukaarten accepteren?

Worldline biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen cadeaukaart uit te geven. Dit proces bestaat uit onderstaande onderdelen.

Voor het op- en afwaarderen van de cadeaukaart wordt gebruik gemaakt van uw huidige betaalautomaat. Ook wanneer dit geen Worldline betaalautomaat is. Zo heeft u  dus geen extra automaat nodig om uw eigen cadeaukaart uit te geven.
In het Giftcard Control Center beheert u eenvoudig uw cadeaukaarten. U kunt hier bijvoorbeeld het saldo uitlezen, meerdere kaarten opwaarderen met een vast bedrag voor promotionele doeleinden of het blokkeren van kaarten bij verlies.

Ook biedt deze tool u in één oogopslag inzicht in het aantal gedane transacties en omzet. Wilt u meer details? Er zijn verschillende rapportages beschikbaar die u kunt exporteren naar Excel voor uw administratie.

Liever uw eigen design ontwerpen?Geen probleem, dat doet u eenvoudig hier. 
Via de QR code op de cadeaukaart kan de klant zijn of haar kaartsaldo checken. Daarnaast kan de klant het saldo ook inzien via een geïntegreerde saldochecker op uw website.

-

 

 

 

Meer informatie? Of direct aanvragen? Laat hieronder een bericht achter!

Wilt u meer weten over het uitbrengen van een cadeaukaart? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op: (ma-vr tussen 08:30 - 17:00 uur).

  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •  
  •