Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

Abonnementvormen nemen in populariteit toe, kies de juiste betaalmethode.

Abonnementvormen nemen in populariteit toe, kies de juiste betaalmethode.

SEPA Direct Debit (SDD) is een betaalmethode die bedrijven in staat stelt om gelden te incasseren van bankrekeningen in SEPA landen. Deze betaalmethode wordt zowel in de online- als in de offline wereld gebruikt waarbij een klant een mandaat af geeft om automatisch geld af te schrijven van zijn of haar rekening.

 

Herhaaldelijk automatisch incasseren

Een geschikte toepassing van deze betaalmethode is het herhaaldelijk automatisch incasseren van gelden. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan het maandelijks ontvangen van abonnementsgelden, zoals bij het Netflix model of een abonnement op de krant. Abonnementvormen nemen in populariteit toe. Denk maar eens aan online media abonnementen, maaltijdpakketten, gebruik van persoonlijke vervoersmiddelen en energie-contracten. Bij deze business modellen is SDD een passende aanvulling voor klanten die liever geen creditcard gebruiken. Ook wanneer er services worden verleend die geen directe betaling vereisen, is SDD een passende betaalmethode. 

 

Worldline biedt een volledig geautomatiseerde oplossing waarin automatische incasso’s uitgevoerd kunnen worden, mandaten overzichtelijk opgeslagen kunnen worden en er een screening wordt gedaan om frauduleuze transacties tegen te gaan. Daarnaast worden er verschillende manieren aan de consument aangeboden om een handtekening af te geven. Ook zullen de SDD betalingen en terugbetalingen in het centrale systeem getoond worden wat het afletteren van deze betaalmethode verloopt hierdoor even gemakkelijk als bij de andere betaalmethodes die u aanbiedt. 

Heb je meer vragen of wil je direct aan de slag met deze betaalmethode? Vul het formulier in en we gaan direct aan de slag!

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Country Manager Mastercard Nederland

Mastercard heeft  aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer worden uitgegeven en alleen nog nieuwe debitkaarten van het merk Debit Mastercard aan te bieden. De verwachting is dat je eind 2022 al bij de meeste Nederlandse kassa's met Debit Mastercard kunt betalen, net als in de landen om ons heen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder