Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

Worldline is aanwezig op Emerce Retail!

Worldline is aanwezig op Emerce Retail!

Donderdag 14 april zal Worldline aanwezig zijn op het Emerce Retail event welke plaats vindt op eventlocatie Innstyle in Maarssen. Emerce Retail geeft je een diepgaande update van de actuele strategische uitdagingen en ontwikkelingen in retail en e-commerce. Ook is dit hét netwerk event met beslissers en belangrijke spelers in commerce, technology en digital business.

Om 10:35 geeft onze Head of Solutions & Innovation voor merchant services, Gert jan, een presentatie waarin we meegaan in de toekomst en zien we hoe de huidige trends de betaalervaring van morgen zal vormgeven.

De nadruk zal ligt echter op user centric innovaties die retailers helpen betalingen te gebruiken om hun kooptraject te innoveren. We hebben het hierbij over onderwerpen als social commerce, chat- en spraakgebaseerde betalingen, bio/behaviometrics en de metaverse.

 

Omarm bedreigingen, innoveer met technologie, domineer in digital

Centraal staan de uitdagende platform-economie, marketplaces, globalisering, Amazon, data science, personalisatie, retourneren, customer psychology en innovatielabs. Hoe optimaliseer je conversie met retail apps? Hoe bepalen platforms, marketplaces en social shopping je strategie? Hoe ga je om met de steeds kritischer wordende consumer mindset, waarbij bijvoorbeeld duurzaamheid steeds belangrijker wordt? Hoe maak je de combinatie van online en offline met technologie tot een winnende omnichannel combinatie?

 

file

Ontmoet decision makers in retail en e-commerce

Emerce Retail is voor de beslisser bij retailers, brands en pure players. De meest innovatieve beslissers en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Wil je meer informatie over het event? Neem dan even een kijken op de website via: https://emerce.nl/event/retail/

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Zien we jou ook op donderdag 14 april?

 

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Open innovatie eco-systeem

Van 26 tot en met 28 januari jongstleden vond de hackaton van al weer de vierde van Worldline e-Payment Challenge plaats. De e-Payment Challenge is het Worldline eigen co-creatie programma. Binnen het programma dagen onze klanten, fintechs uit om samen met Worldline in korte tijd oplossingen te co-creëren voor hun dagelijkse e-payment uitdagingen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder