Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

Voordelen van de VALINA betaalautomaat in de quick service branche

Voordelen van de VALINA betaalautomaat in de quick service branche

Bij Burger King gaan gasten voor een snelle bediening. Bij de zogeheten quick service kiezen klanten voor een uitgebreide lunch of soms een snelle hap. Hoe dan ook wil de gast vriendelijk geholpen worden. 

 

VALINA betaalautomaat in de praktijk

De gasten die bij een Burger King van Meyer Beheer komen zullen merken dat er gevoel voor aandacht is, ze hebben servicegericht en vriendelijk personeel en er wordt moeite gedaan om de order in 1 keer goed aan te bieden. Het personeel is zich ervan bewust dat het meegeven van een verkeerd drankje een grotere impact heeft op het moment dat je al 10km verder bent. Het inzetten van de VALINA betaalautomaat past dus goed binnen dit concept en draagt bij aan gemak en tijdsbesparing voor de klant en het personeel.    

Op de locaties met een drive thru merkte Meyer Beheer dat het inzetten van de VALINA betaalautomaat, verschillende  uitdagingen oploste; de terminal staat op een vaste plek, is solide en heeft hierdoor minder last van slijtage van de hardware. Als bijkomstig voordeel is de transactiesnelheid verhoogd, deels door de kassakoppeling. Zeker tijdens piekuren is dit goed merkbaar. De gast kan na het plaatsen van de order direct tot betaling overgaan op zijn eigen tempo en hoeft minder lang te wachten. Alles bij elkaar draagt dit bij aan een positieve klantervaring. 

Hoe zit de partnership van Worldline en Burger King in elkaar?  

Voor Burger King is Worldline dé partner voor Betaaloplossingen. Met name het snelle schakelen, meedenken in oplossingen op maat en het hebben van een vast aanspreekpunt wordt als erg positief ervaren. De VALINA zal binnenkort dus worden ingezet bij meerdere drive thru locaties van Burger King.  

Nieuwsgierig geworden wat Worldline voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje bij de Burger King locaties Harderwijk en/of Beverwijk of neem contact op met je vertrouwde accountmanager binnen Worldline. Onze experts geven jou graag een op maat gemaakte oplossing voor jouw onderneming. 

Meyer beheer 

10 van de Burger King locaties in Nederland zijn onder beheer van Meyer Beheer. Meyer beheer Home - Meyer beheer is een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca en hebben hun diversiteit laten zien door het succesvol opzetten van hun eigen horecaformules, waaronder Moeke, Havana en uiteraard Burger King. De meeste formules zijn gericht op full service concept voor de gasten die na een goede lunch nog even willen na borrelen.  

 

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Country Manager Mastercard Nederland

Mastercard heeft  aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer worden uitgegeven en alleen nog nieuwe debitkaarten van het merk Debit Mastercard aan te bieden. De verwachting is dat je eind 2022 al bij de meeste Nederlandse kassa's met Debit Mastercard kunt betalen, net als in de landen om ons heen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder