Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

Ervaar het gemak van onze betaalplugin

Ervaar het gemak van onze betaalplugin

Wanneer we naar e-commerce kijken is het gebruik van plugins een ideale mogelijkheid om je webshop makkelijk en snel met extra functionaliteiten uit te breiden. Ze bieden namelijk de mogelijkheid om eenvoudig de basis functionaliteiten uit te breiden, zoals het toevoegen van een chatfunctie, shipping option of integratie van de betaaldienst. 

 

Bied jij de veiligste en beste betaalervaring?

Als je één van de populaire shopping cart platforms gebruikt, zoals Magento, Shopify of Presta Shop, kan je eenvoudig betalingen accepteren via onze plug-and-play-extensies. Al onze plugins voldoen aan de laatste eisen van PSD2 om jouw klanten de veiligste en beste betaalervaring te bieden.

file

Je kunt met onze plugin:

·        Snel en makkelijk starten met het accepteren van online betalingen, rechtstreeks in je webshop

·        Ervoor zorgen dat je een betrouwbare en veilige betalingsservice hebt

·        Dingen minder complex maken voor je bedrijf

·        Tijd besparen op het zelf schrijven van de betalingscode

 

Laat je bedrijf groeien

Om consumenten een optimale betaalervaring te bieden heeft Worldline een breed scala aan plugins ontwikkelt voor alle ondernemersniveaus en -segmenten. Het speciale Shopping Cart Excellence team is continu bezig om de wensen van de markt te vertalen naar succesvolle oplossingen om de online conversie voor ondernemers te boosten. Momenteel is er zo’n 5 miljard euro verwerkt via onze shopping cart plugins.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis testaccount aan.

Stap 1: Activeer je account

Vraag vandaag nog een gratis testaccount aan en ontdek de voordelen

Stap 2: Installeer de juiste koppeling

Zoek en download de koppeling of plugin geschikt voor jouw e-commerceplatform op de volgende webpagina. 

Stap 3: Koppel de twee platformen

Verbind je e-commerceplatform met ons betaalsysteem door je Worldline-account aan te vullen met de instellingen van de koppeling.

Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Er staat een geheel team klaar om jou van dienst te zijn.  

 

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Country Manager Mastercard Nederland

Mastercard heeft aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer worden uitgegeven en alleen nog nieuwe debitkaarten van het merk Debit Mastercard aan te bieden. De verwachting is dat je eind 2022 al bij de meeste Nederlandse kassa's met Debit Mastercard kunt betalen, net als in de landen om ons heen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder