Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Vijf favoriete windsurfplekken van Lilian in Europa.

Vijf favoriete windsurfplekken van Lilian in Europa.

Terwijl de meeste mensen zich opmaken voor de aankomende zomervakantie, is Lilian volop bezig met de laatste voorbereidingen voor de komende zomerspelen.
In haar vrije tijd gaat ze ook het liefst heerlijk genieten van de natuur op het water.

Om jullie te inspireren, om vooral het water op te gaan aankomende zomer, hebben we Lilian gevraagd waar zij het liefst gaat windsurfen. 

 

Prachtige plekken in eigen land

We beginnen in eigen land met Scheveningen, De Brouwersdam en natuurlijk het Surfstrand aan de Gooimeerdijk-West in Almere.

Almere: hier begon mijn carrière in Nederland bij Windsurfvereniging Almere Centraal. Ideaal op de fiets naar de club, materiaal uit de club loods pakken en na school nog lekker een paar uurtjes het water op.

Scheveningen: hier staat het Nationaal Topzeilcentrum van het Watersportverbond, niet de makkelijkste locatie maar voor ons komt hier alles samen. Op de kant goede faciliteiten met onder andere een gym en ons medische team. En buiten op zee kunnen we goed trainen. Niks heerlijkers dan een sprintrace tussen de pier en het havenhoofd.

alles over betalen

De Brouwersdam: De Kabbelaarsbank in het midden van de Brouwersdam is één van de jongste stukjes van Nederland. Het is bovendien het aller-allerzuidelijkste van stukje Zuid-Holland. Een ideale spot voor alle type windsurfers. Niet voor niets is de Kabbelaarsbank uitgeroepen tot een van de beste windsurfspots ter wereld.

file

 

 

Windsurfen in Europa

In de rest van Europa zijn er nog tal van andere plekken die je als windsurfer gezien moet hebben. Twee absolute aanraders zijn:

Vilamoura, deze Portugese badplaats tussen Faro en Albufeira is speciaal aangelegd rond de jachthaven. Dus ook hier weer de beste faciliteiten om lekker te kunnen windsurfen op de Atlantische Oceaan.

Natuurlijk mag het Gardameer in Italië niet ontbreken in dit rijtje. Daar leerde ik op twaalfjarige leeftijd surfen van mijn oudere broers en nog steeds is het een absolute top spot. Met name rondom Torbole aan de noordkant zijn de omstandigheden perfect. Hier hebben we ook vaak internationale wedstrijden en vind je rondom het meer tal van windsurfshops waar je lessen kunt krijgen en materiaal kunt huren. 

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht