Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

In Nederland is het betalen met een creditcard steeds populairder

In Nederland is het betalen met een creditcard steeds populairder

Er zijn ruim 6,5 miljoen Nederlanders die één of meerdere creditcards in bezit hebben. Het aantal betalingen met een creditcard in Nederland in 2020 was 39 miljoen. Steeds meer winkeliers kiezen ervoor om ook creditcardbetalingen te accepteren en steeds meer consumenten kiezen voor een creditcard als betaalmiddel. Dat is niet zonder reden! Voor consumenten is de creditcard een handige manier om betalingen te verrichten, zeker gezien het internationale karakter van een creditcard. Ook voor ondernemers heeft het accepteren van creditcardbetalingen veel voordelen

Ontvangt u regelmatig klanten of gasten vanuit het buitenland of van buiten de Eurozone? Dan heeft het toevoegen van alle betaalmethodes grote meerwaarde. Denk daarbij niet alleen aan Mastercard en Visa maar ook aan Discover, Diners Club, UnionPay en JCB. 

Meer betalingsgemak voor klanten

Als ondernemer is het belangrijk om te voldoen aan de wensen van klanten. Daar horen uitgebreide en moderne betaalmogelijkheden bij. Dit betekent dat steeds meer consumenten de creditcard gebruiken als serieuze optie om betalingen te verrichten. Het aanbieden van creditcardbetalingen stelt ook deze klanten tevreden. 

Nieuwe doelgroepen

Door het aanbieden van creditcardbetalingen is het mogelijk om nieuwe doelgroepen naar de onderneming te trekken. Denk aan toeristen. Zij hebben veel vaker dan Nederlanders de gewoonte om alles af te rekenen met een creditcard. Deze toeristen zullen eerder een aankoop doen wanneer zij in staat worden gesteld om te betalen zoals zij gewend zijn. 
creditcard betalingen

Omzet

Klanten die graag met hun creditcard betalen zullen uw zaak voorbij lopen wanneer zij hier geen gebruik van kunnen maken. Andersom: u heeft méér kans op verhoging van uw omzet bij het aanbieden van méér betalingsmogelijkheden! 

Eenvoudig te regelen

Om betalingen te ontvangen via creditcards wordt gebruik gemaakt van een aanvullende dienst op uw pinautomaat. Deze dienst staat los van het type pinautomaat die u gebruikt.  Zo kunt u via Worldline op uw eigen pinapparaat voordelig creditcard betalingen ontvangen! 

Minimale additionele kosten

Met een kleine bijdrage van nog geen 50 euro per jaar regelt Worldline uw creditcardtransacties. Daarnaast zijn er enkel kosten gemoeid bij het afrekenen met de kaart. U betaalt enkel een klein bedrag per transactie.  

Het levert vaak meer op dan het kost. Neem contact op met onze adviseurs.

Worldline betaalautomaten zijn geschikt voor de acceptatie van alle bekende internationale betaalkaarten. Zo regelt u alles via één partij, veilig en betrouwbaar. Bovendien vereenvoudigd u uw administratie en heeft u online inzage in alle transacties die u via Worldline accepteert. Vaak levert het accepteren van creditcards meer op dan het kost. Neem contact op met onze adviseurs voor uw persoonlijke situatie.

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Wat betekenen de verschillende betaalmethode?

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

In3: In 3 keer betalen zónder rente en BKR registratie

Vanaf 2022 kunt u bij Worldline online payments de betaalmethode In3 aansluiten. Dit zorgt voor een nog uitgebreider aanbod aan betaalmethoden en een positief effect op uw conversie. Klanten kunnen nu grotere aankoopbedragen gespreid betalen. Waardoor de financiële ruimte om deze aankopen te doen vergroot wordt.
Lees verder

Navigating Digital Payments

Tegenwoordig volgen ontwikkelingen zich in een hoog tempo op en wat vandaag een innovatie is kan morgen achterhaald zijn. Een roadmap van de toekomst ligt dan ook niet klaar, dus hoe kunt u succesvol navigeren door de toekomst van betalen?
Lees verder