Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Worldline en Lilian de Geus

Worldline en Lilian de Geus

Als trotse sponsor van drievoudig wereldkampioen windsurfer Lilian de Geus heeft Worldline enorm meegeleefd gedurende haar Olympische avontuur. Helaas pakte het tijdens de spelen in Tokyo niet uit zoals Lilian had gehoopt en greep zij naast een medaille.

De start van Lilian de Geus op de Olympische Spelen was helaas niet ideaal. Tijdens de eerste paar races pakte haar tactische keuzes verkeerd uit. Gaandeweg het event zetten ze alles op alles om nog een podiumplek te bemachtigen, maar helaas. Lilian zag op de één na laatste dag dat haar achterstand tot het podium te groot was geworden, waardoor een plek op het podium niet meer haalbaar was. 

mobiel betalen pinnen

"Dit is bitter", zei De Geus na afloop teleurgesteld. "Je ziet dat de huidige top drie deze week heel goed en constant vaart, ze maken minder fouten. Zeker in de eerste twee dagen van het toernooi heb ik teveel fouten gemaakt. Dan loop je achter de feiten aan en ga je misschien zelfs proberen om wat te forceren. Wat niet lukt."

Voor de Olympische Spelen van 2024 wordt de RS:X plank vervangen door het foilen. Waarmee dit Olympische toernooi het laatste op de RS:X plank is geweest. "Ik ben trots op wat ik gedaan heb", doelt De Geus op haar wereldtitels, "maar ik had graag die olympische medaille gehad.”

Desalniettemin zijn wij uitermate trots op onze drievoudig wereldkampioen Lilian en zijn we vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan haar sportieve prestaties voor en tijdens de Olympische Spelen. Met haar topsportmentaliteit en haar onuitputtelijke doorzettingsvermogen is Lilian een echte bron van inspiratie!

Klassement RS:X Vrouwen

1.      Yunxiu Lu - CHI - 36 punten

2.      Charline Picon - FRA - 38 punten

3.      Emma Wilson - GBR - 38 punten

4.      Marta Maggetti - ITA – 66 punten

5.      Lilian de Geus - NED - 72 punten

Lees het volledige bericht van Lilian de Geus op haar website.

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht