Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Lilian de Geus wereldkampioen – bekijk het media overzicht!

Lilian de Geus wereldkampioen – bekijk het media overzicht!

27 april 2021 – In Cádiz Spanje pakt de Geus opnieuw een wereldtitel. Het is de derde wereldtitel (2018, 2020 en 2021) in haar surfcarrière. De overwinning is een perfecte motivatie om goud te pakken op de Olympische Spelen in Tokio. In de aan- en afloop van de overwinning heeft Lilian ook mooie publiciteit gekregen in de Nederlandse media.

Lilian de Geus gaf direct na afloop de volgende reactie: “Het was echt spannend. Ik was best zenuwachtig. Het stond na gister zo dicht bij elkaar. Alle dames van de topvier konden de titel pakken en de verschillen waren klein. Maar ik ben heel blij met mijn derde wereldtitel.” 

alles over betalen

Het mediaoverzicht

 

De geweldige resultaten die Lilian behaalt levert veel aandacht op in de pers. We hebben een aantal van deze momenten op een rij gezet.

file

De Telegraaf:


“Voorafgaand aan de medalrace was het nog spannend. De Geus liet in de laatste race, waarin de punten dubbel tellen, haar concurrenten echter achter zich. Katy Spychakov uit Israël eindigde in de medalrace als vijfde, de Française Charline Picon werd zesde.” Lees het volledige artikel.

NOS:


“Heel gaaf om de laatste titel te pakken op de RS:X.”
Lees verder en bekijk het interview.

file
file

De AD:

 

Na 2018 en 2020 werd windsurfster Lilian de Geus in Cádiz voor de derde keer wereldkampioen. Dat kwam, na een periode vol motivatieproblemen én met de Spelen in aantocht, precies op het juiste moment. ,,Het was megaspannend.” Lees het verder.

Op de radio

 

Ook op de radio mocht Lilian verschillende interviews geven.

NPO radio 1
Windsurfster De Geus: “Nog nooit zo spannend geweest voor wereldtitel.”
Luister het fragment terug.

Bureau Sport - RADIO 1:
„Er is zeker nog concurrentie. Voor mij was het hier in Cadiz, heel erg spannend. Er waren vier dames die in de laatste wedstrijd nog het goud konden pakken. Hoe spannender hoe beter.” Luister hier terug vanaf min. 5.

 

Houd Lilian in de gaten en bezoek haar website.

file

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht