Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

In3: In 3 keer betalen zónder rente en BKR registratie

In3: In 3 keer betalen zónder rente en BKR registratie

Worldline kan zijn klanten een nieuwe betaalmethode aanbieden en opent daarmee een nieuwe groep prospects.

Vanaf 2022 kunt u bij Worldline online payments de betaalmethode In3 aansluiten. Dit zorgt voor een nog uitgebreider aanbod aan betaalmethoden en een positief effect op uw conversie. Klanten kunnen nu grotere aankoopbedragen gespreid betalen. Waardoor de financiële ruimte om deze aankopen te doen vergroot wordt.

In3 is de enige betaalmethode voor gespreid betalen zónder rente voor aankopen tot wel 3.000 euro. De consument betaalt zijn bedrag in 3 gelijke delen terug binnen 60 dagen. Tijdens het afrekenen selecteert de consument In3 als betaalmethode waarna het bedrijf een geavanceerde kredietcheck binnen 1 seconde uitvoert. Vervolgens dient hij de eerste termijn direct via iDeal te voldoen en volgt de tweede en derde termijn na respectievelijk 30 en 60 dagen.

Als webshop hoef je niets voor te financieren en betaalt In3 gegarandeerd uit. Doordat er geen rente wordt berekend hoef je geen ‘Geld lenen kost geld’ melding op je website te plaatsen. In Nederland maken al meer dan 1.000 webshops gebruik van In3 als betaalmethode. Consumenten beoordelen de betaalmethode met een 9,3. Kortom: Geen kosten voor de consument, geen risico voor de webshop en betaalgemak voor iedereen.

file

Hogere orderwaardes en nieuwe klanten

Webshops die In3 vroeg in het winkelproces communiceren zien de gemiddelde orderwaarde tot wel 30% toenemen. Bovendien maak je jouw producten toegankelijk voor nieuwe doelgroepen consumenten. Consumenten geven aan graag gebruik te maken van gespreid betalen wanneer een (noodzakelijke) aankoop net even niet uitkomt of om meer geld over te houden voor andere zaken.

Mocht u nog meer informatie willen omtrent In3 kunt u dit bekijken op http://www.payin3.eu

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Wat betekenen de verschillende betaalmethode?

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Ontwikkelingen in het Nederlandse betaallandschap

Mastercard heeft aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer zullen worden uitgegeven. Vanaf dat moment biedt Mastercard alleen nog nieuwe debitkaarten aan van het merk Debit Mastercard. Alle reeds eerder uitgegeven betaalpassen van Maestro blijven geldig en bruikbaar tot de geldigheidsdatum die op de kaart staat vermeld.
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Navigating Digital Payments

Tegenwoordig volgen ontwikkelingen zich in een hoog tempo op en wat vandaag een innovatie is kan morgen achterhaald zijn. Een roadmap van de toekomst ligt dan ook niet klaar, dus hoe kunt u succesvol navigeren door de toekomst van betalen?
Lees verder