Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

De weg naar veilige events met onbemande betaaloplossingen

De weg naar veilige events met onbemande betaaloplossingen

alles over betalen

Afgelopen maart was het weer even als vanouds; tijdens meerdere proefevenementen, onder leiding van Fieldlab, kwamen grote groepen mensen samen om te genieten van muziek, sport en cultuur. Het doel was om te bekijken hoe er weer op een veilige en verantwoorde wijze grote publieksevenementen georganiseerd kunnen worden. Samen met partner Pay Systems heeft Worldline de contactloze betaaloplossingen en transactieverwerking verzorgd bij het meerdaagse proefevenenemt op 20 en 21 maart in Biddinghuizen.

Pin-only evenement

 

Pay Systems, gespecialiseerd in diverse betaalconcepten voor grootschalige publieksevenementen, was verantwoordelijk voor het inrichten van een pin-only betaaloplossing op het evenement. Gekozen is voor onbemande muntenuitgifte-automaten waar met de pin betaalmunten aangeschaft konden worden. Op het evenementen terrein waren 12 onbemande muntenautomaten aanwezig. Het voordeel hiervan is dat de drukte beter verspreidt kan worden, er makkelijker afstand gehouden kan worden en er geen menselijk contact is bij het afrekenproces. De munten zijn eenvoudig schoon te maken en daarmee hygiënischer dan cash geld. 

Onbemand betalen met de VALINA

 

In de munten uitgifte automaten van Pay Systems zijn de onbemande VALINA betaalautomaten van  Worldline ingebouwd. Op de VALINA kan contactloos betaald worden met pin en creditcard waardoor ook hier het menselijk contact verder beperkt wordt. Worldline verzorgt al enkele jaren ook de transactieverwerking voor Pay Systems en ook voor dit event heeft Worldline dit gedaan.

Alle partijen hebben belangeloos meegewerkt aan dit proefevent. Worldline is blij dat zij samen met haar partner Pay Systems de onbemande betaaloplossing heeft kunnen verzorgen.

alles over betalen

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht