Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Een goede werkgever en een duurzaam bedrijf zijn: Het doel van Worldline

Een goede werkgever en een duurzaam bedrijf zijn: Het doel van Worldline

Al enkele jaren committeert Worldline zich aan het zijn van een duurzame organisatie voor mens en milieu. Door o.a. duurzaam te innoveren, het beperken van de footprint en het zorgdragen voor het werkplezier van medewerkers. Onlangs heeft Worldline haar lange termijn doelstellingen om haar CO2 uitstoot te verminderen opnieuw bevestigd en is ze bekroond tot European Top Employer 2021.

 

duurzaamheid worldline

CO2-neutraal in strijd tegen klimaatverandering

In de strijd tegen de klimaatverandering heeft Worldline zich ten doel gesteld om een CO2-neutraal bedrijf te zijn en de koolstof-uitstoot als gevolg van haar activiteiten te verminderen en te neutraliseren. Zo wordt sinds 2019 alle CO2-uitstoot van de datacenters, kantoren, zakenreizen en betaalautomaten van Worldline gecompenseerd. Voor de komende jaren zal Worldline zich blijven inzetten om haar CO-2 uitstoot te verminderen. Daarnaast heeft zij zich ten doel gesteld om haar leveranciers te stimuleren hetzelfde te doen. Hiermee is Worldline de eerste Payment provider die bijdraagt aan de CO2-neutralheid van het eigen eco-systeem. Voor haar inzet tegen klimaatverandering werd Worldline in 2020 al beloond met een “Platinum” medal van Ecovadis  Onlangs heeft Worldline ook voor het tweede jaar op rij een A-rating gekregen van het CDP voor de inzet. Het CDP is een non-profit organisatie die zich inzet om bedrijven te stimuleren duurzaam te ondernemen. 

 

click en deliver

European Top Employer 2021

Het zijn de mensen die het bedrijf maken. Worldline herkent zich in dit statement en streeft er als verantwoordelijke werkgever naar om een prettig werkomgeving te creëren, waarin het potentieel van medewerkers wordt gekoesterd en medewerkers worden gestimuleerd om te groeien. Dit streven wordt ook ondersteund door de waardes van het bedrijf; Innovatie, Excellence, Cooperation en Empowerment. Onlangs heeft Worldline het certificaat voor European Top Employer 2021 ontvangen voor o.a. haar Nederlandse vestiging. Naast Nederland is dit certificaat ook uitgereikt aan de vestigingen in België, Polen, Oostenrijk en Duitsland. Wij zijn trots dat we dit certificaat hebben mogen ontvangen. 

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.
Lees verder

Altijd betalingen accepteren in offline modus

In Nederland is pin veruit het meest favoriete betaalmiddel. Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich en steeds meer winkels schakelen over naar een cashless concept. De consument in Nederland verwacht altijd en overal te kunnen betalen met de pin. Belangrijk dat u dit betaalmiddel dus te allen tijde kunt aanbieden. Ook wanneer de betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft, bijvoorbeeld door netwerkproblemen. 
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht