Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Giftcard onverminderd populair

Giftcard onverminderd populair

Cadeaukaarten zijn een geliefd cadeau om te geven en te krijgen. Onderzoek toont aan dat de cadeaukaart voor veel consumenten behoort tot hun favoriete geschenk, ze vragen er zelfs specifiek om. Met als hoogtepunt de kerstperiode: inmiddels is voor 52% van de werknemers een cadeaukaart het favoriete eindejaarsgeschenk.

Advies op maat

In ons land wordt jaarlijks naar schatting ter waarde van € 1,5 miljard aan cadeaukaarten gekocht. Logischerwijs zijn er afgelopen jaar duidelijke verschillen te zien ten opzichte van voorgaande jaren, waarbij met name webshops het vaak extra goed deden.

cadeaukaarten

Nog wat leuke giftcard cijfers op een rij:

Consumenten besteden gemiddeld €75 per jaar aan cadeaukaarten 

66% van de consumenten geeft liever een cadeaukaart dan geld 

41% van de ontvangers besteedt meer dan de waarde van de cadeaukaart (met een gemiddelde overbesteding van €34,70) 

Het gemiddelde bedrag van een cadeaukaart is €25 

Voor online acceptatie van cadeaukaarten heeft Worldline al jarenlang een koppeling met Intersolve. Deze is recent in een modern jasje gegoten, conform de nieuwste standaarden en met mooie extra features. Klanten kunnen niet alleen de bekende cadeaukaart merken aanvaarden, maar ook hun eigen cadeaukaart aanbieden om zo klantloyaliteit en hun brand imago te versterken.

Heeft u geen webshop en wilt u in uw de winkel, kapsalon of horecazaak ook een cadeaukaart uitgeven? Worldline biedt de mogelijkheid om uw eigen cadeaukaart eenvoudig uit te geven en te accepteren via uw betaalautomaat. Hiermee stimuleert u extra aankopen en kunnen nieuwe klanten kennis maken met uw zaak. Gemakkelijk, veilig en zonder hoge opstartkosten.

Interesse in het uitgeven en accepteren van cadeaukaarten? Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht