Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Kijk terug: webinar 'Hoe betalen wij in 2030?'

Kijk terug: webinar 'Hoe betalen wij in 2030?'

 

 

Navigating Digital Payments: hoe betalen wij in 2030

Worldline heeft 17 november jl. het webinar “A Glimpse of the Future: Navigating Digital Payments in 2030” georganiseerd. Samen met onze partners, de toonaangevende experts op het gebied van betalingen en financiële oplossingen, is gekeken naar de belangrijkste trends in betalingen en transacties voor de komende 10 jaar. 

Bovenstaande webinar volgt op de eerder gepubliceerde whitepaper: “Navigating Payments: Reshaping customer experience by simplifying complexity”

 

Help om de toekomst van digitaal betalen meer inclusief te maken

Nu we steeds meer digitaal gaan leven, bestaat het gevaar dat een kleinere minderheid achterblijft en wordt uitgesloten wat leidt tot een toename in de digitale kloof. Worldline wil helpen oplossingen te bieden die digitaal inclusief zijn door meer inzicht te krijgen in hoe mensen het liefst betalen en waarom. Met name welke factoren die ertoe leiden dat sommige mensen digitale betalingen omarmen, terwijl anderen zich door hen vervreemd of buitengesloten voelen. U kunt ons helpen om de toekomst van digitaal betalen meer inclusief te maken door de Payment Digital Divide enquête in te vullen. De enquête is in het Nederlands en duurt ongeveer 5 minuten. Uw mening is ontzettend waardevol. De uitkomsten van de enquête worden begin 2022 gepubliceerd.

Ga naar enquête

Wat zijn voor uw belangrijke vraagstukken over betalen? Wij helpen u graag bij het vinden van de antwoorden. Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op.

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Waarom wordt een transactie niet voltooid?

Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien. In de praktijk bereikt 20% van de transacties nooit de laatste stap in het betaalproces, dat is één of de vijf transacties!
Lees verder

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie. Inzicht in het hoe het betaalproces werkt kan u voordelen opleveren in het voorkomen van storingen, kosten verlagen en een eenvoudigere administratie. Benieuwd naar wat er gebeurt zodra de klant akkoord geeft voor de betaling op de pinautomaat of op de online betaalpagina?
Lees verder

Navigating Digital Payments

Tegenwoordig volgen ontwikkelingen zich in een hoog tempo op en wat vandaag een innovatie is kan morgen achterhaald zijn. Een roadmap van de toekomst ligt dan ook niet klaar, dus hoe kunt u succesvol navigeren door de toekomst van betalen?
Lees verder