Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2021 /

Bekijk de inspiratie sessie “Zo betaalt Nederland in 2025”

Bekijk de inspiratie sessie “Zo betaalt Nederland in 2025”

Hoe betaalt de Nederlandse consument in 2025? Onder de vlag van Shopping Tomorrow heeft Worldline in samenwerking met Innopay en een veelzijdige groep van commerce en payment experts dit onderzocht. Benieuwd naar de uitkomst? 

 

Geen revolutie maar evolutie

Gezamenlijk kwamen we erachter dat op het gebied van betalen tot 2025 geen revolutie, maar een evolutie plaats vindt. De winkelier krijgt mogelijkheden om nog dichter bij de klant te komen staan. Tegelijkertijd is het juist die evolutie, die ook nu al vernieuwende vormen van betalen mogelijk maakt.

In een inspirerende online sessie gaat Worldline in op de innovaties die vandaag al toe te passen zijn in de winkel en online:

  1. Loyalty gekoppeld aan je betaalkaart
  2. Check-in / Check-out en betalen door middel van geluid
  3. Je winkelwagen vullen door je (betaal)kaart tegen de schaplegger te houden

Kortom; een verrassende inkijk in wat er op dit moment al mogelijk is.

De inspiratie sessie is vanaf nu beschikbaar:

https://bluepaperbootcamp.nl/event/hoe-ziet-de-toekomst-van-betalen-eruit

file

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.
Lees verder

Altijd betalingen accepteren in offline modus

In Nederland is pin veruit het meest favoriete betaalmiddel. Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich en steeds meer winkels schakelen over naar een cashless concept. De consument in Nederland verwacht altijd en overal te kunnen betalen met de pin. Belangrijk dat u dit betaalmiddel dus te allen tijde kunt aanbieden. Ook wanneer de betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft, bijvoorbeeld door netwerkproblemen. 
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht