2021

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:65
Date

Bronzen medaille EK iQFoil Lilian de Geus

Lilian de Geus wil knallen tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Ter voorbereiding op de Olympische Spelen heeft ze meegedaan met het EK iQFoil, een nieuwe discipline binnen windsurfen. Ondanks dat het niet haar discipline is heeft ze een mooie derde plaats weten te bemachtigen. De NOS kwam langs tijdens het EK in Zwitserland voor een interview.

21Sep.2020

De opmars van no-show, voorkom lege tafels

Voornamelijk de reserveringen vooraf brengen een uitdaging of risico mee voor de ondernemer. Wat te doen wanneer de gasten niet komen opdagen? Wat is mogelijk om de kans van een no-show te verkleinen?

16Aug.2020

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract?

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract? Lees hier wat Worldline voor u kan betekenen voor het afsluiten van een nieuw pincontract .

16Aug.2020

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.

16Aug.2020

Primeur: elektrisch laden met een betaalpas.

Elektrisch rijden beleeft door de druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft ook geleid tot een wildgroei aan type laadstations, connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van oplaadsessies voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger door af te kunnen rekenen met de eigen betaalpas.

16Aug.2020