Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Worldline en Shopping Tomorrow

Worldline en Shopping Tomorrow

Mobile wallets, achteraf betalen, loyalty, seamless autorisatie? Als onderdeel van Shopping Tomorrow onderzoekt Worldline samen met Innopay en digital commerce professionals hoe de Nederlandse consument in 2025 betaalt.

Onlangs ging het achtste onderzoeksjaar van Shopping Tomorrow van start. Shopping Tomorrow brengt digital commerce professionals samen die onderzoek doen naar hot topics in e-commerce en digital commerce, zoals conversie optimalisatie, digitale identiteiten, payments en marketplaces.

Dit jaar zullen maar liefst 17 expertgroepen zich richten op nieuwe inzichten voor digital commerce. Worldline en Innopay zijn net als voorgaande jaren gastheer en voorzitter, ditmaal van de expertgroep ‘Future of Payments’. Deze expertgroep buigt zicht over de centrale vraag: Hoe betaalt de Nederlandse retail consument in 2025?

De resultaten van het onderzoek zullen in Q4 bekend gemaakt worden. Uiteraard houden we u op de hoogte van de uitkomsten en bevindingen.

Afgelopen jaar werd onderzoek gedaan hoe een succesvolle end-2-end Smarthome propositie te ontwikkelen?

ShoppingTomorrow is hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland en heeft als doel het leveren van inzichten voor de branche. Een initiatief van Thuiswinkel.org 

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Hoe betaalt de consument ten tijde van Corona?

De maatregelen vanwege covid-19 hebben veel impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel ondernemers voelen dagelijks de gevolgen. Voor consumenten lijkt na de hamsterfase en de klus en doe het zelf-fase alles weer wat normaler te worden. Wel is duidelijk geworden dat de consument in de afgelopen periode niet veel minder is gaan uitgegeven, maar er is wel op een andere manier betaald en gewinkeld.
Lees verder

Gemakkelijk en snel ondernemen op afstand

Veel bedrijven worden in deze tijden uitgedaagd om hun verdienmodel te herzien. Kledingwinkels en juweliers bezoeken consumenten aan huis met een passend aanbod, of werken met reserveringen in de winkel om coronadrukte te voorkomen.
Lees verder

PSD2; wat betekent deze nieuwste Europese richtlijn voor webwinkels

In dit artikel leggen we uit wat belangrijk is voor een webwinkel. Waarom wordt PSD2 ingevoerd? Wat is sterke klantauthenticatie? Welke eisen worden gesteld aan een check-out pagina van een webshop?
Lees verder