Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Worldline verwelkomt Ingenico

Worldline verwelkomt Ingenico

Bezons, 30 oktober 2020 - Door de krachten van Worldline en Ingenico te bundelen is een nieuwe Europese leider voor digitale betalingen ontstaan en sluit ze zich aan bij de groep van internationale leiders in het betalingsverkeer. Worldline levert innovatieve betaaloplossingen die een duurzame economische groei mogelijk maken en het vertrouwen in de veiligheid van onze samenleving versterken. Met haar internationale aanwezigheid en het streven naar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zal Worldline het ontwikkelingstempo van de Europese betaalsector versnellen en nieuwe manieren van betalen, leven en zaken doen gaan vormgeven.

Organisaties kunnen rekenen op diensten en producten die hun groei-ambities ondersteunen met een uitgebreid scala aan digitale betaalmogelijkheden voor operationele efficiëntie en een verhoogde klantbetrokkenheid door middel van:

 

·         De allernieuwste geïntegreerde betaaloplossingen

·         Geavanceerde en betrouwbare technologie

·         Verhoogde innovatiecapaciteit

·         Uitgebreide internationale aanwezigheid

 

Gilles Grapinet, CEO of Worldline:

"Dit is een zeer belangrijke mijlpaal voor Worldline, specifiek gericht op de versterking van de waardepropositie van onze gehele dienstverlening. Met onze schaalgrootte en nu wereldwijde mogelijkheden hebben we onze groep volledig hervormd om, nu meer dan ooit, onze klanten - winkeliers en banken in het bijzonder - te ondersteunen, zodat ze kunnen vertrouwen op state-of-the-art elektronische betaaldiensten om hun eigen groei en hun digitale transformatiestrategie te versnellen. Daarbij zetten wij ons meer dan ooit in om bij te dragen aan de duurzame groei van de samenlevingen waarin wij actief zijn, terwijl wij op het hoogst mogelijke niveau van sociale en milieuverantwoordelijkheid blijven opereren. Ondanks de moeilijke tijden die we nu allemaal doormaken, heb ik nog nooit zoveel vertrouwen gehad in het potentieel en de toekomst van onze groep en zijn 20.000 medewerkers".

file

 

Het nieuwe Worldline in een notendop

 

  • Worldline is de Europese leider op het gebied van betaaldiensten en de op drie na grootste speler ter wereld met een proforma omzet van 5,3 miljard euro in 2019.
  • Worldline is Worldline levert aan haar klanten wereldwijd duurzame, betrouwbare en veilige oplossingen over de hele waardeketen van het betalingsverkeer en bevordert daarbij de groei van hun onderneming
  • Worldline is Met 20.000 werknemers en de voornaamste professionals in de betaalsector schept Worldline nieuwe manieren van betalen, leven en zakendoen.
  • Met kantoren in meer dan 50 landen is Worldline de enige Europese speler met een wereldwijde dekking die kan concurreren met zijn in de VS gevestigde internationale tegenhangers en die het volledige scala aan betaaldiensten aanbiedt, van betaalautomaten tot en met transactieverwerking. Het recent uitgebreide Worldline heeft nu ruime toegang tot de Amerikaanse markt, meer zichtbaarheid voor organisaties in Latijns-Amerika, Azië en in de regio van de Stille Oceaan met de mogelijkheid voor een snelle groei in landen waar bankkaarten minder populair zijn.
  • Worldline biedt een breed portfolio aan best-in-class betaaldiensten. Variërend van de acceptatie van betalingen, omni-channel oplossingen en een groot aanbod aan betaalautomaten, tot het uitgeven van betaalkaarten, de verwerking van transacties en digitaal bankieren. Worldline levert haar diensten aan één miljoen ondernemingen, 1.200 banken en financiële instellingen. Onze diepgaande operationele expertise in combinatie met de schaalvoordelen stimuleren mede de groei van deze organisaties.

 

Een unieke waardepropositie voor klanten

 

Worldline biedt een uitgebreid aanbod aan betaaloplossingen en veel ervaring met het verwerken van internationale betalingen. Dit wordt gecombineerd met Ingenico's expertise in e-commerce. Worldline is dé geschikte keuze voor bedrijven en biedt - met een unieke combinatie van online, instore en gespecialiseerde oplossingen - een uitzonderlijke dienstverlening over de hele waardeketen van het betaaverkeer aan haar klanten.

file

Worldline: Dé geschikte partner voor internationale ondernemingen dankzij haar wereldwijde aanwezigheid & cross-border expertise 

Worldline is sterk aanwezig in Europa met onder andere een leidende positie in Duitsland, een sterke aanwezigheid in Scandinavië en uitgebreide toegang tot de Franse markt. Haar geografische voetafdruk en schaalgrootte stellen Worldline in staat om ondernemers aanzienlijke commerciële voordelen te bieden, door de uitgebreide mogelijkheden voor grensoverschrijdende betalingen. Dit verhoogt op zijn beurt de operationele efficiëntie voor organisaties en geeft hun innovatieagenda ook een duwtje in de rug.

Dé betalingspartner voor elke organisatie, groot of klein

Het nieuwe Worldline kan aan zowel de lokale als de internationale behoeftes van organisaties voldoen. Worldline is sinds de opkomst van digitale betalingen in vele landen actief. Worldline heeft bijvoorbeeld een lange staat van dienst in het nationale betaallandschap van landen als België, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. Ongeveer 180.000 organisaties uit de retail, de horeca en de dienstensector vertrouwen op onze bewezen dienstverlening. Klant worden is nu nog sneller en eenvoudiger door de digitale oplossingen voor MKB’ers en een toegankelijk en betrouwbaar betaalplatform. 

Gedegen kennis van specifieke sectoren

Eén van de sterke punten van het nieuwe Worldline is haar kennis van de verschillende sectoren. Worldline biedt een breed portfolio aan kwalitatieve sectorspecifieke oplossingen en samenwerkingen met grote spelers in verschillende sectoren. Ingenico heeft veel ervaring met retail, reizen, gezondheid en e-commerce en is daarom complementair aan Worldline, dat sterk vertegenwoordigd is in financiële dienstverlening, horeca, petrol, luxury retail en transport.

De betaalsector stimuleren met ultramoderne betaalautomaten

Dankzij haar rechtstreekse toegang tot enkele van de meest geavanceerde betaalautomaten in de industrie, profiteert Worldline van een uitgebreid internationaal netwerk en een bewezen expertise op het gebied van betaalautomaten en transactieverwerking. Worldline wil dé referentie zijn op het vlak van klantervaring en biedt daarom enkel de meest innovatieve en best passende oplossingen voor de acceptatie van betalingen aan ondernemingen met in-store verkooppunten, en dit over de hele wereld.

E-commerce, nu meer dan ooit

Worldline is de grootste verwerker van betalingen voor webshops in Europa en de op twee na grootste dienstverlener op het gebied van online acceptatie van betalingen met ca. 250.000 e-commerce klanten en websites. Worldline accepteert meer dan 350 betaalmethodes en werkt samen met meer dan 150 lokale financiële instellingen. Haar internationaal bekende online betaaloplossingen brengen nationale en internationale betaalmethoden naar retailers wereldwijd. 

Een ambitieuze kijk op financiële diensten

Als de grootste betalingsverwerker van Europa en met een indrukwekkende staat van dienst in het creëren van strategische samenwerkingen met financiële instellingen, neemt Worldline de leiding in next-generation betaaldiensten zoals instant- en account-based betalingen. Worldline werkt nu al samen met 1.200 financiële instellingen. Door de integratie van Ingenico stijgt het aantal transacties dat Worldline verwerkt tot 5,6 miljard per jaar, waardoor nieuwe samenwerkingen mogelijk worden. 

file

De toekomst van betalen vormgeven

 

Betaaloplossingen die duurzame economische groei ondersteunen

Worldline ontwikkelt en levert toonaangevende oplossingen voor de acceptatie van betalingen en de verwerking van transacties die duurzame economische groei faciliteren en die het vertrouwen in de veiligheid van onze samenleving versterken. Door de integratie van Ingenico kan Worldline voortbouwen op haar visie en reputatie als een betrouwbare, veilige en ecologisch duurzame betalingspartner. In deze uitzonderlijke tijden, die gekenmerkt worden door economische en sociale uitdagingen, timmert het nieuwe Worldline versneld verder aan de weg naar een samenleving en economie die minder afhankelijk is van contant geld. Uiteraard zorgt Worldline er tegelijkertijd voor dat dit proces duurzaam, verantwoordelijk en solidair verloopt.

Het talent bij Worldline & Ingenico ligt aan de basis van onze expertise

Het succes van Worldline is gebaseerd op het talent en de passie van medewerkers die experts zijn in hun branche en die streven naar kwaliteit, verantwoordelijkheid en innovatie. Het nieuwgevormde bedrijf kan steunen op 50 jaar ervaring in de kern van de betalingsindustrie en een team van ongeveer 20.000 getalenteerde experts.

 

Een continu groeiverhaal

 

Worldline staat klaar om een sleutelrol te spelen in de creatie van een nieuw Europees betalingslandschap en om inspraak te hebben in de toekomst van betalingsverkeer, zowel in Europa als daarbuiten. Het internationaal bereik van Ingenico biedt een springplank om uit te breiden naar nieuwe markten en zo extra door te groeien. Dit zal Worldline helpen om haar ambitie – om de toekomst van het betalingsverkeer mee vorm te geven - waar te maken. 

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.
Lees verder

Elektrisch opladen toegankelijker

Elektrische rijden beleeft door druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft geleid ook tot een wildgroei aan type laadstations, type connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van de oplaadsessie voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger.
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht