Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Het Olympische jaar van Lilian de Geus is begonnen.

Het Olympische jaar van Lilian de Geus is begonnen.

Het Olympische jaar is begonnen en zal dit jaar plaatsvinden in Japan van 24 juli tot en met 9 augustus. In deze weken gaan 10.500 sporters uit 204 landen met elkaar de strijd aan voor het bemachtigen van een medaille. Van alle gekwalificeerde sporters is onze Lilian de Geus als eerste geplaatst vanuit Nederland. We volgen haar dit jaar op de voet en nemen jullie mee op reis tijdens dit bijzondere jaar.

Windsurfen is een zomersport maar in de winter zit ze niet stil. Lilian de Geus is afgelopen maanden naar Oostenrijk geweest voor een training om de conditie op peil te houden. Bekijk onderstaande filmpje voor een samenvatting:

 

Zeven tips om terugvorderingen te voorkomen

Bij twijfel over de juistheid van een transactie, heeft een kaarthouder een geruststellende optie: hij of zij kan een chargeback indienen. Dit betekent dat de kaarthouder het recht heeft een transactie te betwisten en het geld terug te vorderen wanneer daar een goede reden voor is. 
Lees verder

2020 is een bijzonder jaar voor Nederland.

Nederland is een topbestemming in 2020 volgens de Lonely Planet en staat op de 7de plek van de Best in Travel 2020 lijst. Nederland is aantrekkelijk omdat naast alle bekende plekken zoals bijvoorbeeld Amsterdam, de Zaans Schans en de Keukenhof er nog veel meer moois te zien is, zoals de Waddenzee en de vele historische binnensteden.
Lees verder

Vanaf 1 januari 2020

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.
Lees verder