Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Wereldkampioen Lilian de Geus laat zien hoe je thuis fit blijft

Wereldkampioen Lilian de Geus laat zien hoe je thuis fit blijft

Het IOC heeft de nieuwe data voor de Olympische Spelen van 2021 in Tokio bekendgemaakt. De Spelen zullen in de zomer van 2021 plaatsvinden: van 23 juli tot en met 8 augustus. Lilian geeft haar reactie en laat zien hoe ze thuis fit blijft.

De Olympische Spelen zouden dit jaar plaatsvinden van 24 juli tot en met 9 augustus, maar werden uitgesteld vanwege het wereldwijde coronavirus. Sporters die zich al gekwalificeerd hadden, behouden hun Olympisch ticket. Voor de keuze van de nieuwe data werd o.a. rekening gehouden met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, de belangen van atleten en de Olympische sport en de internationale sportkalender. 

Lilian geeft haar reactie op het uitstellen van de Olympische Spelen.
 

"Wat zijn het bizarre weken geweest. Ik had nooit verwacht dat het coronavirus zo dichtbij zou komen en zo gevaarlijk is. Tijdens het WK eind februari in Australië kreeg ik er nog weinig van mee, wij leefden daar in een gefocuste bubbel. Het virus was toen ook nog niet in Nederland actief. Tot na een week in Nederland de eerste besmettingen kwamen. Toen ging het hard, in het begin kon ik nog wat trainingsuurtjes maken in Nederland. Het was koud maar te doen. De vorm van de sport, zo ver en alleen op het water, liet het nog een tijdje toe om door te trainen. En ik had in mijn woonkamer een eigen gym gebouwd.

De beslissing dat het buitensporten helemaal werd verboden was een logisch en goed besluit. Gezondheid van de mens gaat voor sport. Je kan ook geen Olympische spelen organiseren in zo’n crisis. Dat moeten we niet eens willen. Ook al baal ik natuurlijk wel. Ik ben op dit moment in topvorm en de topfavoriet voor het Goud op de Spelen in Tokio. Wij hadden ons programma zo opgebouwd om daar in juli en augustus te pieken. Dat ik op de goede weg was werd bevestigd toen ik in Australië Wereldkampioen werd. 

Het coronavirus is pech en ik heb er geen invloed op. Het enige dat ik kan doen is goed mijn handen wassen, afstand houden en zorgen dat ik positief blijf. Het programma wordt omgezet en we proberen zo snel mogelijk weer nieuwe stappen te maken. Om zo nóg beter aan de start te staan op 23 juli, als de Spelen van 2021 dan echt gaan beginnen! Maar sport is bijzaak nu. Ik hoop vooral dat het goed gaat met iedereen, en met jullie gezinnen, families en vrienden. Heel veel sterkte en hopelijk zien we elkaar snel weer in het echt!"

Kijk hoe Lilian de Geus thuis fit blijft!

Richtlijnen voor de periodieke reiniging

Uitgebreide hygiëne en netheid in uw zaak zijn op dit moment belangrijker dan ooit – om uw medewerkers en uw klanten te beschermen. Via de betaalautomaat vindt veelvuldig contact plaats tussen uw klanten en uw medewerkers. Voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten willen wij u er daarom aan herinneren uw betaalautomaat regelmatig schoon te maken. 
Lees verder

Belangrijke informatie omtrent Corona en onze dienstverlening

De tijd waarin we ons op dit moment bevinden is een uitdaging voor de maatschappij en de economie. Worldline volgt de ontwikkeling van de COVID-19-uitbraak al sinds het begin op de voet. Om adequaat en snel te kunnen reageren op de gevolgen hebben wij een Business Continuity Plan geactiveerd. 
Lees verder

Verhoog de omzet en optimaliseer de klantbeleving

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept is het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder