Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Bronzen medaille EK iQFoil Lilian de Geus

Bronzen medaille EK iQFoil Lilian de Geus

Lilian de Geus wil knallen tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Ter voorbereiding op de Olympische Spelen heeft ze meegedaan met het EK iQFoil, een nieuwe discipline binnen windsurfen. Ondanks dat het niet haar discipline is heeft ze een mooie derde plaats weten te bemachtigen. De NOS kwam langs tijdens het EK in Zwitserland voor een interview.

file

 

De Geus: “Het was echt spannend. Er stond weinig wind in het begin van de medal races. De omstandigheden waren echt uitdagend. Het nieuwe format kent zijn ups en downs. Over het algemeen was ik niet zo blij met mijn resultaten gedurende de week. Deze medal races dag ingaan zonder punt verschil was om eerlijk te zijn wel in mijn voordeel. Maar de laatste dag weegt zo misschien wat te zwaar voor sommigen van ons die tot de medal race een geweldige serie neergezet hebben. Maar dat is wat we afgesproken hadden van te voren dus dan moet je niet zeuren. Natuurlijk ben ik erg blij met mijn bronzen medaille. Ik heb nog niet heel veel uren op de foil gemaakt. Zeker in verhouding tot een aantal andere dames zoals de Franse die het goud hier mee naar huis neemt.”
Bron: https://www.liliandegeus.nl/

Richtlijnen voor de periodieke reiniging

Uitgebreide hygiëne en netheid in uw zaak zijn op dit moment belangrijker dan ooit – om uw medewerkers en uw klanten te beschermen. Via de betaalautomaat vindt veelvuldig contact plaats tussen uw klanten en uw medewerkers. Voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten willen wij u er daarom aan herinneren uw betaalautomaat regelmatig schoon te maken. 
Lees verder

Belangrijke informatie omtrent Corona en onze dienstverlening

De tijd waarin we ons op dit moment bevinden is een uitdaging voor de maatschappij en de economie. Worldline volgt de ontwikkeling van de COVID-19-uitbraak al sinds het begin op de voet. Om adequaat en snel te kunnen reageren op de gevolgen hebben wij een Business Continuity Plan geactiveerd. 
Lees verder

Verhoog de omzet en optimaliseer de klantbeleving

Een nieuw concept binnen retail en hospitality maakt zijn opmars genaamd Endless Aisle (vrij vertaald: eindeloze schappen). Met dit concept is het mogelijk voor consumenten om in de fysieke winkel bestellingen te kunnen plaatsen op een digitaal en interactief scherm.
Lees verder