Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Lilian de Geus wint wereldtitel WK RS-X 2020!

Lilian de Geus wint wereldtitel WK RS-X 2020!

In 2018 won ze een gouden medaille in Aarhus. Het jaar daarop moest ze tevreden zijn met een bronzen medaille op het Gardameer in Italië. Nu op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo herovert ze de wereldtitel!

“Ik ben er vooral super blij mee dat ik heb kunnen winnen! Had het niet helemaal durven uitspreken van tevoren, moest wel goed blijven varen en dat is gelukt!  Ik heb mijn eigen race gevaren. Had een goede start, maakte een paar kleine foutjes, maar overall was dit een prima race die ik af kon sluiten met een 4e plek. Ik hield Charline Picon (FRA, red.) wel een beetje in de gaten, want die kan goed varen met licht weer. Maar dit lichte weer werkt ook wel in mijn voordeel.”

De Geus blikt terug op een geslaagd, maar ook vermoeiend toernooi: “Ik voelde me wel vermoeid, zeker tijdens de medalrace. Veel harde wind gehad deze week en dat merkte ik nu ook wel, maar uiteindelijk heb ik het wel gewoon vol kunnen houden tot het eind en kan ik mooi met de wereldtitel naar huis! “

*Bron: Teamnlzeilen.

Zeven tips om terugvorderingen te voorkomen

Bij twijfel over de juistheid van een transactie, heeft een kaarthouder een geruststellende optie: hij of zij kan een chargeback indienen. Dit betekent dat de kaarthouder het recht heeft een transactie te betwisten en het geld terug te vorderen wanneer daar een goede reden voor is. 
Lees verder

2020 is een bijzonder jaar voor Nederland.

Nederland is een topbestemming in 2020 volgens de Lonely Planet en staat op de 7de plek van de Best in Travel 2020 lijst. Nederland is aantrekkelijk omdat naast alle bekende plekken zoals bijvoorbeeld Amsterdam, de Zaans Schans en de Keukenhof er nog veel meer moois te zien is, zoals de Waddenzee en de vele historische binnensteden.
Lees verder

Vanaf 1 januari 2020

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.
Lees verder