Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Olympic Boost - Lilian Live for Worldline

Olympic Boost - Lilian Live for Worldline

De impact van COVID en de daarbij behorende maatregelen treffen ons allemaal. De lockdowns, het verplicht thuiswerken en het annuleren van events zorgen dat vele plannen in 2020 anders zijn verlopen. Zo kreeg onze Lilian na jaren voorbereiding en training te horen dat de Olympische Spelen in 2020 niet doorgingen. Met alle begrip voor de situatie was het toch een behoorlijke mentale klap. Tijd om stil te zitten hoort niet bij een Olympisch trainingsprogramma, dus moest ze snel omschakelen en kijken naar kansen.

Graag nodigt Lilian de Geus jullie uit voor een webinar van 30 minuten op donderdag 3 december om 12:00 uur. In dit webinar vertelt ze over haar persoonlijke ervaring en hoe zij is omgegaan met deze situatie. Ook komt haar trainer Jacco Koops aan het woord. Hij vertelt meer over veranderende omstandigheden en hoe hier op in te spelen.

Zet in agenda

Laat je donderdag 3 december inspireren door de topsportmentaliteit van Lilian!
Zet de uitnodiging alvast in je agenda!


Link naar de stream: https://youtu.be/0pC78EeX1T4

Heb je vragen voor Lilian de Geus?
Stuur ze in via: info@liliandegeus.nl

Bekijk de videoboodschap van Lilian!

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.
Lees verder

Altijd betalingen accepteren in offline modus

In Nederland is pin veruit het meest favoriete betaalmiddel. Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich en steeds meer winkels schakelen over naar een cashless concept. De consument in Nederland verwacht altijd en overal te kunnen betalen met de pin. Belangrijk dat u dit betaalmiddel dus te allen tijde kunt aanbieden. Ook wanneer de betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft, bijvoorbeeld door netwerkproblemen. 
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht