Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Hulp bij uw betaaluitdagingen

Hulp bij uw betaaluitdagingen

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat bestaande en nieuwe initiatieven en verdienmodellen worden ondersteund. Klanten moeten eenvoudig contactloos kunnen betalen en u moet snel over uw geld kunnen beschikken.

Om investeringen in deze periode extra laag te houden hebben wij een speciale aanbieding. 

Via Worldline kunt u een YOXIMO mobiele betaalautomaat huren, zodat uw klanten direct en overal contactloos bij u kunnen betalen. Om de komende periode te overbruggen betaalt u de eerste twee maanden geen huur en kunt u gewoon gebruik maken van onze diensten. Met de YOXIMO betalen uw klanten snel, veilig en gemakkelijk. 

file

Nu de eerste twee maanden gratis

Ideaal voor horecagelegenheden die menu’s laten afhalen of aan huis brengen, vervoersdiensten, ambulante handel etc. Met de YOXIMO betaalautomaat kunt u eenvoudig en overal via 4G verbinding afrekenen.

Betaalautomaat

    Stabiele en betrouwbare verbindingsmogelijkheden met krachtige batterij voor meer dan 300 transacties;

Betaalautomaat

    Geoptimaliseerd voor smartphone betalingen o.a. Applepay en Googlepay;

Betaalautomaat

   Inclusief gratis creditkaartacceptatie in de eerste twee maanden, gratis 'plug & play' installatie en een All-in onderhoudscontract.

 

Nu de eerste twee maanden gratis

*Deze actie loopt tot 30 september 2020 en de looptijd van het huurcontract is minimaal 24 maanden.

Uniek lage tarieven voor tijdelijke huur

In samenwerking met één van onze partners hebben we tijdelijk een unieke kortingsactie op korte termijn huur van een betaalautomaat.


We zien dat ondernemers uiteenlopende nieuwe ideeën willen uitproberen. Een sterrenrestaurant wil tijdelijk bezorgen, een koffiezaak verzorgt lunchboxen en een tuincentrum met een drive-in. Bij deze nieuwe ideeën hoort een flexibele oplossing.

U kunt tijdelijk bij onze partner Pintip een betaalautomaat huren voor 24,- per maand!

 

file

Snel van start

Laat u gegevens achter via onderstaand e-mailadres of, wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wanneer de contracten volledig ingevuld en ondertekend zijn wordt de YOXIMO betaalautomaat binnen drie werkdagen geleverd. De automaat kunt u direct in gebruik nemen.

 

-

 

 

Laat uw gegevens achter en profiteer van de unieke actie!


Bent u nieuwsgierig naar deze speciale aanbieding? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op (ma-vr tussen 08:30 - 17:00 uur).

 •  
 •  


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
   
 • Richtlijnen voor de periodieke reiniging

  Uitgebreide hygiëne en netheid in uw zaak zijn op dit moment belangrijker dan ooit – om uw medewerkers en uw klanten te beschermen. Via de betaalautomaat vindt veelvuldig contact plaats tussen uw klanten en uw medewerkers. Voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten willen wij u er daarom aan herinneren uw betaalautomaat regelmatig schoon te maken. 
  Lees verder

  Belangrijke informatie omtrent Corona en onze dienstverlening

  De tijd waarin we ons op dit moment bevinden is een uitdaging voor de maatschappij en de economie. Worldline volgt de ontwikkeling van de COVID-19-uitbraak al sinds het begin op de voet. Om adequaat en snel te kunnen reageren op de gevolgen hebben wij een Business Continuity Plan geactiveerd. 
  Lees verder

  PSD2; wat betekent deze nieuwste Europese richtlijn voor webwinkels

  In dit artikel leggen we uit wat belangrijk is voor een webwinkel. Waarom wordt PSD2 ingevoerd? Wat is sterke klantauthenticatie? Welke eisen worden gesteld aan een check-out pagina van een webshop?
  Lees verder