Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Bied corona-proof afrekenpunten aan tijdens de feestdrukte

Bied corona-proof afrekenpunten aan tijdens de feestdrukte

De feestdagen staan weer voor de deur. Het shopevent van het jaar, met vele shoppers die winkels afstruinen voor cadeaus in de zak en onder de boom. Dit jaar is het extra belangrijk om een shopervaring te bieden waar gelet wordt op de hygiëne en het kunnen bewaren van afstand. Het afrekenen heeft hierin een belangrijke rol. Benieuwd naar hoe u een corona-proof shopervaring kunt bieden?

Voorzie in een snelle checkout en voorkom wachtrijen

Door de feestdagen zullen meer mensen naar de winkelstraat getrokken worden. Grote kans dat dit gaat zorgen voor zowel rijvorming voor de kassa, als buiten de winkel om naar binnen te gaan. Een snelle checkout is dan van groot belang voor het verhogen van de omloopsnelheid en het tegengaan van wachtrijen. Bij grote retailers zien we dit terugkomen in de vorm van zelfscankassa’s met betaalzuilen. Voor de kleinere retailer is dit niet altijd haalbaar, vanwege beperkte ruimte en de hoge investering. Kleinere retailers kunnen wel medewerkers uitrusten met een tabletkassa en betaalautomaat. Zij kunnen mensen uit de rij halen om bij hun af te rekenen. Groot voordeel van deze oplossing is dat de medewerkers al bij de start van het winkelbezoek service kunnen bieden aan de klanten, door het geven van advies en doen van aanbevelingen. Uiteraard op gepaste afstand.

De tabletkassa biedt ook de mogelijkheid voor het tonen van het webshopassortiment, waardoor nee-verkopen wordt beperkt.

corona-proof shoppen

Reinig regelmatig de betaalautomaat

In de strijd tegen corona is hygiëne en regelmatig schoonmaken het belangrijkste advies dat wordt gegeven. De betaalautomaat dient ook regelmatig gereinigd te worden.

Het is een veelgebruikt contactpunt tussen uw klanten en uw medewerkers. Afhankelijk van het gebruik, adviseren wij minimaal één tot meerdere keren per dag de automaat te reinigen. 

Belangrijk hierbij is om dit via onderstaande instructie te doen om defecten te voorkomen:

1.       Koppel uw betaalautomaat los van de netvoeding.

2.       Gebruik geen sterk reinigingsmiddel. Het kan het oppervlak van uw betaalautomaat beschadigen. Reinig uw betaalautomaat met een doekje op ethanolbasis of gebruik een vochtige doek met 70% ethanol. Spuit geen schoonmaakmiddel of desinfectie rechtstreeks op uw betaalautomaat.

3.       Reinig het display van de betaalautomaat met een zachte, droge antistatische doek.

4.       Vergeet niet uw betaalautomaat na het reinigen weer aan te sluiten op de stroomvoorziening.

Wilt u verzekerd zijn dat u het juiste schoonmaakmiddel gebruikt? Kies dan voor de reinigingsdoekjes speciaal gemaakt voor de Worldline betaalautomaten. Deze zijn op basis van 72% ethanol en zijn handig verpakt per twee in een sealed pack.

Bezoek onze webshop

file

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.
Lees verder

Altijd betalingen accepteren in offline modus

In Nederland is pin veruit het meest favoriete betaalmiddel. Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich en steeds meer winkels schakelen over naar een cashless concept. De consument in Nederland verwacht altijd en overal te kunnen betalen met de pin. Belangrijk dat u dit betaalmiddel dus te allen tijde kunt aanbieden. Ook wanneer de betaalautomaat tijdelijk geen verbinding heeft, bijvoorbeeld door netwerkproblemen. 
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht