Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract?

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract?

U heeft bericht ontvangen over het beëindigen van een pincontract. We kunnen ons voorstellen dat u snel weer pinbetalingen wilt ontvangen. Via Worldline kunt u eenvoudig een betaalautomaat huren of kopen.

Voordelig een betaalautomaat kopen of huren

Worldline levert kwalitatieve betaalautomaten met een lange levensduur.  U kunt kiezen uit een breed assortiment van toonbank en mobiele betaalautomaten. Op onze website kunt u de automaten vergelijken en bepalen welke betaalautomaat het beste past bij uw situatie. 

Pincontract afsluiten

Een pincontract afsluiten

Breng al uw pin- en creditbetalingen onder bij Worldline en profiteer van extra lage tarieven, vanaf 1,10 % !

Worldline biedt betaaloplossingen voor alle situaties. Op onze betaalautomaten accepteert u snel en veilig pinbetalingen. Ook kunt u makkelijk het betaalpakket uitbreiden met de acceptatie van alle populaire (inter)nationale betaalmiddelen zoals MasterCard, Visa, UnionPay, Diners Club, Disocver en JCB. Zo laat u uw klanten overal op de door hen gewenste manier betalen.

 

Meer informatie

Betaalautomaten

Worldline betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten.

Uw klant kan vertrouwd, snel en veilig bij u betalen. En u profiteert van de vele voordelen die de Worldline betaalautomaten bieden, zoals een lange levensduur, niet storingsgevoelig, hoge transactiesnelheid, makkelijk in gebruik te nemen (plug and play) en een eenvoudige koppeling aan uw kassasystemen. Met Worldline kiest u voor kwaliteit.

betaalautomaat vast

Toonbank Betaalautomaat

Eenvoudig koppelen aan de kassa.
 


Meer info

betaalautomaat mobiel

Mobiele Betaalautomaat

Op verschillende plekken afrekenen.
 


Meer info

onbemande betaalautomaat

Onbemande betaalautomaten

Inbouwautomaten voor onbemande verkooppunten.


Meer info

Inzage in uw transacties

Speciaal voor de Worldline betaalautomaten is een applicatie ontwikkeld waarin u alle elektronische transacties kunt inzien. Deze is ontwikkeld met het oog op een efficiënte boekhouding én vereenvoudiging van uw administratie. Daarnaast bespaart u op printpapier.

Met pAyview® van Worldline slaat u alle kopiebonnen elektronisch op. Via een speciale website kunt u deze kopiebonnen direct downloaden. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. De kopiebonnen worden in de database maximaal 70 dagen bewaard.

 

Online inzage transacties

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Hoe betaalt de consument ten tijde van Corona?

De maatregelen vanwege covid-19 hebben veel impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel ondernemers voelen dagelijks de gevolgen. Voor consumenten lijkt na de hamsterfase en de klus en doe het zelf-fase alles weer wat normaler te worden. Wel is duidelijk geworden dat de consument in de afgelopen periode niet veel minder is gaan uitgegeven, maar er is wel op een andere manier betaald en gewinkeld.
Lees verder

Elektrisch opladen toegankelijker

Elektrische rijden beleeft door druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft geleid ook tot een wildgroei aan type laadstations, type connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van de oplaadsessie voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger.
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder