Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel. Als online ondernemer is het dus zaak om hierop in te spelen. Met de acceptatie van Apple Pay in een webshop wordt het betaalgemak voor een grote groep van de mobiele gebruikers vereenvoudigd.

apple-pay in webshop

Eenvoudig aankopen doen met Apple Pay

Online shoppers met een Apple product (iPhone, iPad en Mac) kunnen heel eenvoudig hun aankopen doen met Apple Pay. In de E-wallet zijn de creditcard en het aflever- en factuuradres opgeslagen. Bij het doen van een aankoop hoeven geen gegevens meer ingevuld te worden. Met het klikken op de Apple Pay betaalknop in de webshop, worden deze gegevens automatisch doorgegeven. De klant hoeft enkel nog maar de betaalgegevens te controleren en de transactie te authenticeren met touch-ID, face-ID of het invoeren van de toegangscode van de iPhone of iPad. 

Accepteer Apple Pay op uw betaalpagina met twee drukken op de knop

Apple Pay is één van de betaalmethodes uit het ruime aanbod van de internetkassa van Worldline, biedt. In de back-office kan Apple Pay eenvoudig worden geactiveerd met twee drukken op de knop. Bij het betalen met Apple Pay zorgt Worldline dat creditcardgegevens en het aflever- en factuuradres worden gecodeerd (versleuteld) en vervolgens worden doorgestuurd. Dit maakt Apple Pay een zeer veilige betaalmethode.

Indien gewenst kan het aflever- en factuuradres ook aan de online ondernemer beschikbaar gesteld worden en aan de betaling gekoppeld worden. De ondernemer ontvangt ook de contactgegevens. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor het uitsturen van een track & trace, enquête, nieuwsbrief en sms-bericht. Voor de acceptatie van Apple Pay gelden geen jaarlijkse kosten of extra transactiekosten. Ook is een contract met Apple niet nodig.

Worldline ondersteunt met Apple Pay alle gangbare betaalkaarten als Mastercard, Maestro, VISA, V Pay, Diners en American Express. Tevens worden de Apple Pay functionaliteiten overname van factuur- en afleveradres uit de wallet, terugbetaling en annuleren van de transactie en terugkerende transacties (abonnementsbetalingen) ondersteund.  

file

Op zoek naar een veilige en veelzijdige internetkassa?

Online betalingen accepteren via Worldline is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig met een ruime keuze aan betaalmethodes. Volledig PSD2 klaar met 3D Secure 2.0 en veel flexibiliteit in de functionaliteiten. Zo kan er modulair worden opgebouwd van eenvoudige betalingen per mail of telefoon tot een internetkassa gekoppeld met uw ERP, CRM en voorraadbeheer. Onze internetkassa is met meer dan 80 software platformen voor ERP, CRM en Webshop gecertificeerd. Voor Prestashop, SAP Commerce Cloud, Magento en E-pages hebben we eigen plug-ins. 

 

Meer informatie

file

flexibele internetkassa

Meer flexibiliteit

 • responsive design
 • omnichannel-ondersteuning
 • koppeling met CRM- en ERP-systemen
 • gecertificeerd voor alle toonaangevende platforms
 •  

veilige internetkassa

Meer veiligheid

 • PCI DSS-gecertificeerd
 • geïntegreerd risicobeheersysteem

functies internetkassa

Meer functies

 • dynamische valutaomwisseling
 • tokenization-oplossing
 • geoptimaliseerde betaalpagina's
 • betaallinks via e-mail of in pdf-documenten
 •  

functies internetkassa

Eenvoudige integratie

 • op uw behoeften afgestemd
 • naadloze koppeling inbegrepen
 • rechtstreekse invoer in uw boekhoudsysteem of uw CRM- en ERP-systemen
 •  

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Heeft u internationale klanten? Hoe gaat u om met de PSD2 regelgeving? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht

Gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Veel bedrijven worden in deze tijden uitgedaagd om hun verdienmodel te herzien. Kledingwinkels en juweliers bezoeken consumenten aan huis met een passend aanbod, of werken met reserveringen in de winkel om coronadrukte te voorkomen.
Lees verder

Elektrisch opladen toegankelijker

Elektrische rijden beleeft door druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft geleid ook tot een wildgroei aan type laadstations, type connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van de oplaadsessie voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger.
Lees verder

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.
Lees verder