Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2019 /

Worldline lanceert nieuwe betaalautomaat!

Worldline lanceert nieuwe betaalautomaat!

Maak van uw smartphone of tablet een betaaloplossing

Makkelijk, veilig en snel betalingen accepteren met een betaalautomaat die in uw broekzak past? Dat kan met de XENGO-kaartlezer. Verbindt hem via bluetooth met uw smartphone of tablet en ervaar het betaalgemak waar u ook bent. 

 

Vertel mij meer

file

XENGO Mobile Pay App

Met de XENGO Mobile Pay App op uw smartphone of tablet kunt u niet alleen een transactie starten, het biedt u ook de mogelijkheid voor het sturen van een bon via SMS of e-mail. Tevens zijn er handige rapportage mogelijkheden in de app beschikbaar.

Via een app-2-app integratie kan de XENGO ook met een kassa applicatie gekoppeld worden.

Met de XENGO heeft u dus een kaartlezer op zak die u en uw medewerkers in staat stelt overal, veilig en eenvoudig, betalingen te accepteren.

 

 

file

 

 

 

 

Succesvol retailen in Smarthome, de volgende stap in digital commerce.

Gaat een koelkast zonder tussenkomt van de eigenaar eten bestellen? Kopen we over enkele jaren via een slimme speaker? Flauwe sciencefiction? Nee, wij denken van niet! Met Worldline onderzoeken we wat deze nieuwe ontwikkelingen betekenen voor de retailer.

Met de kick-off 2019 op de Nyenrode Business Universiteit op 29 mei jl. ging alweer het zevende onderzoeksjaar van Shopping Tomorrow van start. Maar liefst 19 expertgroepen zullen zich richten op nieuwe inzichten voor digital commerce. Worldline en Innopay zijn wederom gastheer en voorzitter voor de expertgroep ‘The Smart Home Journey’. Dit jaar zal de retailer centraal komen te staan in het onderzoek. Hoe kan de retailer anticiperen op SmartHome en een succesvolle propositie ontwikkelen voor dit nieuwe ecosysteem?

Uit het begin dit jaar afgeronde onderzoek van de expertgroep naar het kopen en betalen in Smarthome, bleek dat Smarthome de consument weliswaar gemak biedt maar dat het tegelijkertijd een enorme uitdaging voor retailers gaat vormen.

De zichtbaarheid naar de consument neemt af, de concurrentie neemt toe en bestaande verdienmodellen komen onder druk te staan. De consument is immers niet langer de enige die producten aanschaft, ook de slimme apparatuur zullen bepalend zijn in het koop- en betaalproces. Dit gaat dan niet alleen over het oriëntatie- en selectieproces door slimme apparaten, maar ook over het kopen en betalen naar het daadwerkelijk verbruik en de acute behoefte.  

De uitdaging voor retailers en andere traditionele partijen is dan ook om relevant te blijven in dit nieuwe ecosysteem. Samenwerking, herpositionering, een sterke branding en de juiste levering tot op de drempel worden voor hen essentieel in een Smarthome omgeving. In dit nieuwe onderzoeksjaar van Shopping Tomorrow zal de expertgroep ‘The Smarthome Journey’ dan ook ingaan op het succesvol retailen in Smarthome. Hierin komen onder meer de vereisten voor een succesvolle propositie, de benodigde samenwerkingen, vertrouwen, data en privacy aan de orde.

We zullen u op de hoogte blijven houden van onze uitkomsten en bevindingen.

ShoppingTomorrow is hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland en heeft als doel het leveren van inzichten voor de branche. Een initiatief van Thuiswinkel.org 

 

 

 

 

 

Windsurfer Lilian de Geus wint (alweer) een prijs tijdens Regatta Medemblik!

Na het winnen van het Wereld kampioenschap, het Europees kampioenschap heeft Lilian de Geus nu ook voor het eerst in haar carrière een Gouden Medaille gewonnen tijdens Regatta Medemblik. Het was tot de laatste dag spannend. Lilian stond wel op de eerste plaats, maar de complete top 5 maakte nog kans op een gouden medaille. Lilian de Geus; "Deze laatste dag heb ik me vooral gefocust op mijn eigen wedstrijd. Heel blij de Medemblik Regatta te winnen."

Wij zijn super trots op deze geweldige prestatie. Het is heel inspirerend om de drive en passie te zien van Lilian en haar Team, die de ambitie hebben om een gouden medaille te behalen tijdens de Olympische spelen van Tokyo 2020.

De eerste windfoil-surfwedstrijd in Nederland

Hoofdsponsor Worldline omarmt innovatie. We zijn o.a. om die reden zelf gaan kijken bij de eerste windfoil-surfwedstrijd in Nederland, waaraan Lilian en Esther de Geus ook meededen. Deze toekomstige Olympische klasse heeft een nog hogere topsnelheid dan de huidige Olympische Klasse. Zo worden er snelheden van 50 km/h behaald met relatief weinig wind. Een foilboard heeft namelijk een extra fin in het water steken, waardoor het board boven het water uitkomt. Naast de hoge snelheid is deze nieuwe discipline spectaculaire om te zien!  Lees het artikel op NOS.NL

De eerst volgende wedstrijd van Lilian de Geus is in Marseille!

 

file