Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2019 /

Cadeaukaarten verhogen uw omzet!

Cadeaukaarten verhogen uw omzet!

Het uitgeven van eigen cadeaukaarten leidt tot meer omzet in uw zaak. Hoe dat komt? Een cadeaukaart is een cadeaubon in de vorm van een bankpas te accepteren via uw huidige betaalautomaat. De ontvanger van de door u ontworpen cadeaukaart, zal deze gebruiken om bijvoorbeeld bij u te komen eten of iets moois uit de winkel te kiezen. Tevreden klanten delen de ervaring met vrienden en familie wat mond-tot-mond reclame bevordert.

Vertel mij meer

Bij Worldline kunt u cadeaukaarten bestellen. Al vanaf 100 stuks maken wij voor u cadeaukaarten. Deze zijn alleen in uw zaak uit te geven. Bij aankoop wordt de kaart door u opgewaardeerd met het gewenste bedrag via de betaalautomaat. U als ondernemer heeft de omzet direct binnen. De transacties worden bijgehouden in het online systeem waar u toegang toe heeft.

Zodra iemand met een cadeaukaart in de zaak komt, wordt de pas opnieuw op de betaalautomaat aangeboden om het gewenste bedrag af te rekenen. De klant kan het overgebleven saldo meteen nakijken via de mobiele telefoon met de QR code. Dit is uniek in Nederland!

Iets voor u? 

Nieuwe klanten en meer omzet

De gemiddelde opwaardeerwaarde van een cadeaukaart is € 25,=. Daarbij wordt er ongeveer 35% méér uitgegeven dan het saldo op de cadeaukaart.

En nog een voordeel: het brengt nieuwe klanten naar u toe!

file

 

 

 

 

Ervaar het gemak van online bestellen

Sinds kort is het bestellen van printrollen en accessoires alleen nog mogelijk via onze webshop. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van de supplies en accessoires die u kunt bestellen.

Ervaar het gemak van online bestellen bij de Worldline webshop en maak online een account aan!

Het bestellen van supplies, accessoires en betaalautomaten werkt eenvoudig

Stap 1. Klik hier om een account aan te maken.

We hebben een aantal gegevens van u nodig. U volgt eenvoudig de instructies op het scherm.

Acceptantnummer of terminal ID? 
Er wordt gevraagd om een acceptantnummer of terminal ID. Op uw factuur staat het acceptantnummer. Op de pinbon ziet u het terminal ID staan (deze code bestaat uit een combinatie van 6 cijfers en letters).
 

Stap 2. Bestel accessoires en meer

U ziet vervolgens een overzicht van alle accessoires en de supplies die u kunt bestellen.

Wanneer u vóór 12.00 uur uw printrollen bestelt, dan wordt uw order de volgende werkdag uitgeleverd. Met achteraf de factuur.
 

Voor vragen neem telefonisch met ons contact op via: 088 - 765 70 10 of gebruik eenvoudig onze chatfunctie op de website!