Alipay Live

Accepteer nu de nr.1 betaalmethode van China, Alipay!

Wij zijn heel trots dat we u nu kunnen melden dat wij Alipay kunnen aanbieden. Winkeliers kunnen zowel in de online omgeving als in de fysieke winkel Alipay accepteren. Hiermee komen we tegemoet aan de groeiende vraag van Chinese toeristen om af te rekenen met hun vertrouwde mobiele betaalmethode.

Nederland favoriete vakantie bestemming

Nederland is een populaire bestemming voor Chinezen, in 2018 bezochten 420.000 Chinese toeristen ons land, en ze geven graag geld uit. Gemiddeld is dit €328 per dag. Winkelen en een bezoek aan een museum staan in de top 3 van activiteiten die ze graag in hun vakantie doen. Het Nederlands bureau voor Toerisme en Congressen verwacht de komende jaren een groei van het aantal bezoekers.

Alipay snel, gemakkelijk en contactloos

Met ruim 800 miljoen actieve gebruikers per maand is Alipay betaalmiddel nr 1 in China. Alipay is niet alleen een betaalmiddel, maar ook een lifestyle platform en daarom een must have voor de Chinese gebruiker.

Ontvangt u vaak Chinese toeristen in uw zaak of kopen ze bij u op de webshop? Dan is het kunnen accepteren van Alipay ook een must have voor u! Met Alipay kunt u snel, gemakkelijk en contactloos de betaling afhandelen door een QR code uit te lezen met een smartphone of tablet op de telefoon van uw klant. Voor uw webshop bieden wij het als betaalmethode binnen onze internetkassa Saferpay aan.

Wilt u ook meer Chinese klanten trekken en Alipay als betaalmethode bieden? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Meer informatie

 

 

 

 

 

file

Thuiswinkel.org start met landelijke campagne ‘Wees voorbereid – Bestel op tijd’.

Worldline en Thuiswinkel.org zijn al vele jaren businesspartners. We trekken gezamenlijk op om het vertrouwen in kopen op afstand te vergroten en het (ver)kopen makkelijker te maken. We willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de aankomende campagne van Thuiswinkel.org, die consumenten erop attendeert om op tijd online cadeaus voor de feestdagen te bestellen. Ook bieden zij een aantal praktische tips voor organisaties.

file

 

Sinterklaas is blij
Thuiswinkel.org: ‘In de campagne staat Sinterklaas centraal, die blij is omdat de pakjes op tijd besteld en bezorgd zijn. De consument kan de Sint een handje helpen om alle cadeautjes op tijd onder de schoorsteen te krijgen.’ Webshops zullen het aangepaste Waarborg-vignet op de site laten zien. Verder komt er een radiospotje en een video die vanaf 9 november zullen worden uitgezonden op verschillende radiostations (Q-Music, 538, etc.) en online videoplatformen (YouTube, RTL Gemist, etc.). De campagne heeft een landelijke dekking.


Wat kunt u doen?
Iedere winkelier krijgt aankomende maanden te maken met topdrukte voor de feestdagen. Daarnaast zijn er steeds meer (internationale) feestdagen bijgekomen in de laatste maanden van het jaar, zoals Singles Day, Black Friday en Cyber Monday. Tussen 11 november en 25 december geven consumenten, met al deze feestdagen, meer uit dan in andere weken van het jaar. De gemiddelde weekomzet tijdens de feestdagen ligt 30-40% hoger.

Om de consument ook tijdens de drukte goed te bedienen is het zaak om met iedereen een steentje bij te dragen. Op de website van Thuiswinkel.org vindt u een aantal praktische tips.

 

 

 

 

Windfoilen in 2024 Olympisch

Er is de afgelopen periode flink getest met de nieuwste materialen binnen de windsurfsport, ook wel windfoilen genoemd. Door deze nieuwe techniek, waarbij een kleine fin aan de onderkant het gehele board uit het water duwt, worden nog hogere snelheden behaald. De watersportbond verwacht dat het windfoilen een grote aantrekkingskracht heeft op de jeugd en daarmee een nieuwe impuls kan geven aan het windsurfen.

Na afloop van de testsessies vorige maand op het Gardameer had het Equipment committee van World Sailing het advies voorgedragen om RS-X te vervangen voor iFoil en dit advies is met een meerderheid van ruim 70% door de Council overgenomen. Goed nieuws voor de (water)sport, de sporters en de fans vindt de Watersportverbond. 

Bij Esther de Geus lag de focus de afgelopen jaren op de slalom discipline. Met een aantal mooie resultaten behaald, waaronder top 5 op wereldniveau, is het tijd voor de vervolgstap. Met de opkomst van windfoilen en nu het zelfs een Olympische discipline wordt heeft ze besloten om de focus te verleggen naar de moderne vorm van Windsurfen. We volgen Esther natuurlijk in deze koerswijziging en wensen haar enorm veel succes!

file

Nieuws

Heeft u er al één gezien?

Worldline heeft naast de bekende betaalautomaten voor o.a. winkeliers, horeca en bezorgdiensten ook onbemande betaalautomaten. Denk aan betaaloplossingen voor parkeerpalen, ticketautomaten en carwash locaties. De nieuwste onbemande betaalautomaat van Worldline heet de VALINA. Deze compacte alles-in-één betaalautomaat is uniek in Nederland. 
Lees verder

Wat is Apple Pay?

In 2018 werden twee mijlpalen bereikt, men betaalde vaker via mobiel bankieren dan gebruik te maken van internetbankieren. Daarnaast werd er vaker contactloos betaald dan via het insteken van een bankkaart. Hieruit zijn twee trends op te maken; de consument wil snel, gemakkelijk en ook veilig betalen. Daarnaast krijgt de mobiel steeds meer een prominente rol in ons dagelijks leven.
Lees verder

Vanaf 1 januari 2020

Voor uw klant is het een gewoonte geworden om contactloos te betalen met een betaalkaart, pinpas, smartphone of creditkaart. Contactloos betalen is gemakkelijk, snel en veilig. De reden voor betaalkaartmaatschappijen MasterCard/Maestro en Visa/V PAY om vanaf 1 januari 2020 het verplichten om op uw betaalautomaat óók contactloze betalingen te kunnen accepteren, naast de betalingen via de chip of via de magneetstrip.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10