Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2018 /

Lilian de Geus Europees kampioen!

Lilian de Geus Europees kampioen!

Het is Lilian gelukt voor het eerst in haar carrière Europees kampioen RS:X windsurfen te worden. Locatie was Palma de Mallorca en het was tot de laatste wedstrijd, de medalrace, erg spannend.

Lilian startte de medalrace als derde, maar door als eerste over de finish te komen, eindigde ze bovenaan.

Deze overwinning is natuurlijk een fantastisch resultaat en goed voor het zelfvertrouwen richting Tokyo.

Worldline is trots sponsor te mogen zijn van team de Geus en kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijd.

De volgende worldcup is overigens op eigen bodem: 21-25 mei in Medemblik.

 

 


Bekijk het filmpje over Lilian de Geus die vooruit blikt op het EK of lees het volledige artikel over de winst op NOS.NL

Ontmoet de Chinese consument met Alipay

Alipay is de nummer één mobiele betaaloplossing in China met ruim 450 miljoen actieve gebruikers. Met de razend populaire Alipay App wordt door de Chinese consument flink geshopt zowel online  als in de winkel, dit laatste via het scannen van een QR-code. Hoewel Alipay alleen beschikbaar is voor Chinezen met een Chinese bankkaart, heeft het toevoegen van deze betaalmethode voor ondernemers in Europa wel degelijk grote meerwaarde.

Rond de 800.000 Chinese toeristen
De Chinese consument koopt immers tegenwoordig ook graag buiten de eigen landsgrenzen en we zien jaarlijks een grotere stroom aan Chinese toeristen die Europa bezoeken. In het jaar 2020 verwacht men in Nederland rond de 800.000 Chinese toeristen. De betrouwbaarheid en herkenbaarheid van de Alipay App vormt een onmisbare basis om ook daadwerkelijk tot aanschaf van producten of diensten over te gaan voor de Chinese toerist.

Betaalmethode voor u als ondernemer
Binnenkort kunt u via Worldline ook Alipay in uw winkel aanvaarden. Als ondernemer heeft u hier slechts een tablet of smartphone voor nodig waarop de Alipay App werkt. Worldline verzorgt vervolgens de verwerking en uitbetaling van Alipay voor u.

Wilt u snelle contactloze Alipay transacties kunnen aanvaarden van uw Chinese klanten? Laat via onderstaande button uw gegevens achter en we houden u op de hoogte.

INFORMATIE PRE-LAUNCH

file

 

 

 

 

Conversie verhoging en minder fraude gevallen met 3D Secure 2.0

file

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u bericht over het van kracht gaan van de nieuwe PSD2 wetgeving. In deze nieuwsbrief gaan we dieper in op PSD2 en lichten we het onderwerp  3D secure 2.0  en de voordelen voor u verder toe.

3D Secure 2.0 wordt de nieuwe standaard voor authenticatie door een kaarthouder in de e-commerce waarbij de klantervaring voorop staat. Uitgangspunt is het verhogen van de conversie en het veiliger maken van de transactie. Voor de authenticatie van de kaarthouder wordt tot 10 maal meer data gebruikt van de klant en de webshop wat resulteert in een verlaging van de fraude gevallen.

Strong Customer Authentication (SCA)
SCA is een wettelijke vereiste binnen PSD2. In deze wet worden een aantal elementen beschreven waarop de kaarthouder geauthentiseerd dient te worden. Er moet minimaal aan 2 van de 3 onderstaande elementen worden voldaan:

1.        Iets dat alleen de klant kan weten; een wachtwoord of pincode

2.       Iets dat de klant vastheeft; een telefoon, een betaalkaart, een wearable

3.       Iets dat de klant is; een vingerafdruk

Vanaf september 2019 gaat deze vereiste van kracht. De makkelijkste wijze om hier aan te voldoen is via 3D Secure. Online transacties worden nu ook al 3D Secure verwerkt, omdat een kaarthouder naast zijn kaartgegevens ook wachtwoorden vaak moet invullen. Wat gaat er nu veranderen? Met de nieuwe standaard 3D Secure 2.0 worden vrijstellingen voor SCA  geïntroduceerd waardoor de klant niet elke keer opnieuw bovenstaande gegevens hoeft te verzorgen en er een optimale check-out flow ontstaat.

Wanneer kan er vrijstelling worden gegeven?
Een vrijstelling op de SCA kan inhouden dat voor transacties onder de €30 of terugkerende betalingen (abonnementen) geen of in mindere mate een authenticatie van de kaarthouder nodig is. De klant heeft op die wijze een veel soepelere check-out wat voor u resulteert in een hogere conversie. Bij de kaart uitgevende instantie (bijv. bank of creditcardmaatschappij) of de transactieverwerker kunt u deze vrijstellingen aanvragen. Zij bepalen op basis van hun risicobeoordeling of deze wel of niet wordt toegekend.

Meer informatie? Neem contact op met Worldline per telefoon op 088 765 7010 of per mail via sales-netherlands@worldline.com