Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2018 /

Worldline trots op de nieuwe samenwerking met team de Geus

Worldline trots op de nieuwe samenwerking met team de Geus

Worldline is dit jaar goed begonnen en is een samenwerking aangegaan met het windsurfteam de Geus met als doel het halen van goud in Tokyo. Daar zijn we super trots op.

Met het behalen van de gouden medaille op het WK in september 2018 heeft Lilian de Geus zich als eerste Nederlandse sporter geplaatst voor de Olympische Spelen.

Worldline heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan team de Geus voor 2019 en 2020 en draagt zo bij aan het waarmaken van de ultieme ambitie: een gouden medaille.

Uiteraard nemen we jullie graag mee op de weg naar Tokyo en we zullen jullie introduceren aan het team dat de wereld rondreist om alleen maar beter en beter te worden.

We zijn super enthousiast over dit avontuur en we gaan ons best doen jullie ook enthousiast te maken voor dit mooie initiatief.

 

 

file

Van alle markten thuis. Ook internationaal.

Heeft u veel buitenlandse gasten die bij u willen betalen? Of bent u zelf als bedrijf actief in meerdere landen? In beide gevallen bent u bij Worldline aan het juiste adres.

Accepteer wereldwijde valuta
Met Dynamic Currency Conversion (DCC) kunnen uw buitenlandse klanten in hun eigen valuta betalen terwijl u gewoon in euro’s wordt uitbetaald. Uw klanten zien dus meteen hoeveel zij uitgeven, in plaats van als het bedrag is afgeschreven. Door deze zekerheid zijn ze eerder geneigd bij u te besteden. Daarnaast kunnen uw zakelijke klanten direct declareren met de transactiebon of betalingsbevestiging. DCC is mogelijk voor Mastercard en Visa transacties en heeft nog een aantrekkelijk verdienmodel voor u ook!

Bedrijf internationaal uitrollen?
De betaalautomaten van Worldline ondersteunen een groot aantal valuta (zoals Britse Ponden en Deense Kronen) en kunnen ingesteld worden op meer dan 10 verschillende talen. Op deze manier kunt u in verschillende landen gebruik maken van dezelfde betaaloplossing. Dit biedt ook de mogelijkheid om te werken met één kassakoppeling. Mede dankzij onze Payment experts in 21 landen in Europa kan Worldline u prima adviseren omtrent de gangbare betaalmethoden in een specifiek land. 

Meer informatie

file

 

 

 

 

PSD2 is nu ook voor Nederland in werking getreden

file

Onlangs is de landelijke campagne over PSD2 van start gegaan. Bent u al op de hoogte van wat PSD2  inhoudt? Hieronder geven we een kort overzicht.
Al enige tijd horen we de term PSD2 voorbij komen in de verschillende media. Het betreft een nieuwe Europese wet die voor Nederland in februari 2019 in werking is getreden. Andere Europese landen hebben de wet vorig jaar al in werking laten treden.

PSD2 moet zorgen voor meer concurrentie en innovatie in het betalingsverkeer. Het biedt interessante kansen voor nieuwe betaaldiensten- en methodes, zowel online als aan de kassa. Denk bijvoorbeeld aan het initiëren van een betaling vanuit een webshop of een app waarin de klant zijn boodschappen kan scannen in de winkel en gelijk ook kan betalen in de app.

PSD2 moet het betalingsverkeer ook veiliger maken en het aantal fraudegevallen terugdringen. In Nederland kennen wij met iDEAL al een hoge veiligheidstandaard, waardoor de meeste webshops zullen voldoen aan de nieuwe richtlijnen.   

Veiligheid en PSD2  is ook een vraagstuk dat de consument bezighoudt. De Nederlandsche Bank is i.s.m. het Maatschappelijk Overleg Betalen een campagne gestart om de consument te informeren over de mogelijkheden, rechten en plichten. Op de website www.PSD2bankieren.nl kan de consument terecht voor handig informatie, filmpjes en een kennistest.