EZS kiest voor de Worldline VALINA betaalterminal.

EZS Parkeersystemen B.V. uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole. Om te kunnen voldoen aan de laatste wensen en eisen die gelden voor onbemande verkooppunten bij het parkeren hebben ze gekozen voor de VALINA van Worldline. Wij vragen EZS wat de VALINA interessant maakt als betaaloplossing.

Ronald Spruitenburg is één van de drie eigenaren van EZS die zich sinds 2000 toeleggen op zaken rondom parkeren en betalen. “Wij leveren geavanceerde apparatuur voor op straat, in parkeergarages en parkeerterreinen, maar bieden ook oplossingen voor toegangscontrole van gebouwen en bedrijfsterreinen.” De belangrijkste klantgebieden van EZS zijn lokale overheden, waterschappen en particuliere opdrachtgevers zoals; hotels, restaurants en VVE’s. “Wij kennen onze opdrachtgevers en weten goed wat er bij ze leeft. Met EZS richten we ons op de service en het ontzorgen van de klant. Van onze opdrachtgevers krijgen we vaak terug dat we pragmatisch zijn en de vooraf gestelde doelstellingen niet uit het oog verliezen.”

“Met de VALINA hebben we een compacte alles-in-één oplossing die erg goed is in te passen in bestaande systemen. Het display met touchscreen ziet er prachtig uit en het werkt enorm eenvoudig.”
file

Pinbetalingen zijn dankzij het gemak van contactloos betalen al jaren in opmars, daarnaast gelden er ten aanzien van terminals en transacties specifieke wensen en eisen.

“Onze opdrachtgevers verwachten van ons dat we ze adviseren in de nieuwste technieken op het gebied van parkeersystemen en de ontwikkelingen rondom digitalisering. Wij bieden een volledige oplossing van A tot Z. Met de VALINA hebben onze opdrachtgevers het nieuwste van het nieuwste, die voldoet aan de laatste specificaties.”

Gebruiksvriendelijk aan de voor- en achterkant

 “Momenteel zijn kaartlezer, pinpad en contactloze lezer veelal apart ingebouwd. Wat je dan ziet is dat de gebruiker aan het stoeien is met de vele losse elementen en het onduidelijk wordt om deze te gebruiken. Ook kan het aan de achterkant een enorm gepuzzel zijn om deze losse onderdelen te integreren. Met de VALINA hebben we een compacte alles-in-één oplossing die erg goed is in te passen in bestaande systemen. Het display met touchscreen ziet er prachtig uit en het werkt enorm eenvoudig.”

"Kijk maar naar de bezoekers van parkeercongressen in Nederland, die komen van over de hele wereld om te zien wat wij hier aan het doen zijn.”

 

Met de VALINA klaar voor de toekomst

“Na een presentatie van Tom Egging met de VALINA zijn we achter de schermen heel snel aan de slag gegaan om deze te integreren met onze oplossing. De vele betaalmogelijkheden maakt het voor bijv. toeristische gebieden enorm interessant. Bij gemeenten is het hergebruiken en duurzaam omgaan met materialen van groot belang, dan is een vervanging van de kaartlezer de ideale oplossing.”

Een unieke feature van de VALINA is de mogelijkheid van powermanagement, met de bewegingscensoren aan de voorkant gaat die alleen aan wanneer er iemand voor staat, waardoor deze geschikt is voor duurzame oplossingen. “Al onze parkeersystemen gaan over op zonnepanelen en je ziet dat het parkeren steeds duurzamer wordt. Nederland loopt in deze technieken en ontwikkelingen voorop. Kijk maar naar de bezoekers van parkeercongressen in Nederland, die komen van over de hele wereld om te zien wat wij hier aan het doen zijn.”

 

Interesse?

Neem dan contact op met:

Tom Egging
Partner Manager Worldline

+31 (0)6 24 91 71 41
LinkedIn
thomas.egging@worldline.com