Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:65
Date

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.

10Jun.2020

Profiteer van lage tarieven voor creditcardbetalingen

U maakt op dit moment gebruik van een betaalautomaat van Worldline. Een betrouwbare en snelle pinautomaat met een zeer lange levensduur. U heeft kwaliteit in huis! Wist u dat u bij Worldline ook terecht kunt voor de acceptatie en verwerking van creditcardbetalingen?

18May.2020

Afrekenen in de anderhalve meter-maatschappij

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Hoe ga je als ondernemer bijvoorbeeld om met de anderhalve meter-maatschappij? Belangrijk om hier ook rekening mee te houden tijdens het afrekenen.

18May.2020

Wereldkampioen Lilian de Geus laat zien hoe je thuis fit blijft

Het IOC heeft de nieuwe data voor de Olympische Spelen van 2021 in Tokio bekendgemaakt. De Spelen zullen in de zomer van 2021 plaatsvinden: van 23 juli tot en met 8 augustus. Lilian geeft haar reactie en laat zien hoe je thuis fit blijft.

29Apr.2020

PSD2; wat betekent deze nieuwste Europese richtlijn voor webwinkels?

In dit artikel leggen we uit wat belangrijk is voor een webwinkel. Waarom wordt PSD2 ingevoerd? Wat is sterke klantauthenticatie? Welke eisen worden gesteld aan een check-out pagina van een webshop?

29Apr.2020
Previous 5 6 7 8 9 Next