Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:98
Date

De uitdagingen en kansen van de Brexit voor internationale bedrijven

Brexit heeft een grote impact op bedrijven die handel drijven van en naar het Verenigd Koningrijk. Met het sluiten van de grens is bureaucratie toegenomen en zijn goederen langer onderweg. De Brexit heeft ook gevolgen voor het interregionale betalingsverkeer. Wat verandert er voor ondernemers in het VK en de EU en waar liggen de kansen?

20May.2021

Alles over betalen nu en in de toekomst

Op de korte termijn heeft de Covid-19 pandemie een enorme invloed op ons betaalgedrag. In 2020 hebben consumenten in Nederland 79% van hun aankopen in winkels, horeca en dergelijke gepind met hun betaalpas, smartphone of wearable. Dit is een forse stijging ten opzichte van 2019 (68%), blijkt uit onderzoek van de Betaalvereniging Nederland en de Nederlandsche Bank.

29Apr.2021

De weg naar veilige events met onbemande betaaloplossingen

Afgelopen maart was het weer even als vanouds; tijdens meerdere proef events, onder leiding van Fieldlab, kwamen grote groepen mensen samen om te genieten van muziek, sport en cultuur. Het doel was om te bekijken hoe er weer op een veilige en verantwoorde wijze grote publieksevenementen georganiseerd kunnen worden. Samen met partner Pay Systems heeft Worldline de contactloze betaaloplossingen en transactieverwerking verzorgd bij het meerdaagse proef event op 20 en 21 maart jl in Biddinghuizen.

28Apr.2021

Gaan de deuren weer open? Doe een testtransactie!

Gelukkig versoepelen de maatregelen zich en kunnen ondernemers weer stuk bij beetje de zaak openen. Als leverancier van uw betaalautomaat denkt Worldline graag mee over het optimaal verzorgen van uw belangrijke apparatuur.

28Apr.2021

Verbeter de online conversie

Een snelle, eenvoudige en veilige koopervaring, in de winkel, thuis of op straat is essentieel in het verhogen van conversie, ongeacht het apparaat of de technologie. Wanneer we kijken naar de online conversieratio, oftewel het percentage bezoekers dat een betalende klant wordt, dan is er vaak nog winst te behalen en ruimte voor een bedrijf om te groeien.

28Apr.2021
5 6
7
8 9